Hekalle valmistuu tammi-helmikuun vaihteessa kolme uudiskohdetta. 36 asuntoa Lassilaan, seniorikohde Etelä-Haagaan sekä kerros- ja rivitalojen kokonaisuus Ala-Malmille. 

36 uutta Hekan vuokra-asuntoa Lassilaan

Lassilaan valmistuu 36 uutta kotia Kaupinmäenpolulle. Kuusikerroksisessa kohteessa asuntoja on yksiöistä kolmioihin ja se sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella noin puolen kilometrin päässä Pohjois-Haagan juna-asemalta. 

Katso videoesittely Kaupinmäenpolku 15:n Heka-kohteesta: 

 

Uusi Hekan seniorikohde Etelä-Haagaan

Etelä-Haagaan valmistui seniorikohde, jossa on 50 asuntoa yli 55 vuotta täyttäneille. Osoitteessa Isonnevankuja 1 sijaitsevan nelikerroksisen talon asunnot on suunniteltu ikääntyvien tarpeisiin. Kohde sijaitsee vastapäätä Riistavuoden palvelukeskusta lähellä Huopalahden juna-asemaa.

Tutustu Hekan seniorikohteeseen Isonnevankuja 1 videoesittelyn avulla:

 

Ala-Malmille uusia kerrostalo- ja rivitaloasuntoja

Heka uudiskohteeseen Ala-Malmilla muutetaan helmikuun alussa. Tullivuorentielle valmistuu neljä Heka-taloa, joissa on yhteensä 67 asuntoa, 55 kerrostaloissa ja 12 rivitaloissa. Asuntojen koot vaihtelevat yksiöistä viiden huoneen ja keittiön kotiin. Rivitaloissa kaikki asunnot ovat viiden huoneen ja keittiön koteja. Uudiskohde sijaitsee noin kilometrin päässä juna-asemalta lähellä Ala-Malmin liikuntapuistoja.

Katso videoesittely Tullivuorentie 22 ja 28 Heka-kohteesta:

 

Hekan seuraavat uudiskohteet valmistuvat loppukesästä

Mellunmäkeen ja Kruunuvuorenrantaan valmistuu yhteensä yli 200 uutta Heka-asuntoa elokuun lopussa. Kohteiden hakuajat eivät ole vielä tiedossa. Hekan asuntoja haetaan Helsingin kaupungin Vuokra-asuntohaun kautta. Seuraa tietoja uudiskohteista ja niiden hakuajoista Vuokra-asuntohaun sivuilla.