Osoitteeseen Capellan puistotie 24 valmistui helmikuun lopussa 88 uutta Hekan asuntoa yksiöistä liki 100 neliöisiin perheasuntoihin. Eniten on kaksioita. 

Kalasataman kuudes Heka-kohde on osa suurempaa korttelia, jossa on vuokra-asuntojen lisäksi myös omistus- ja asumisoikeusasuntoja. Asuntojen lisäksi kortteliin tulee paljon kaupunkimaista liiketilaa. Aivan naapurissa on Kalasataman metroasema, kauppakeskus Redi ja Kalasataman terveysasema.   

Capellan puistotie 24 on ensimmäinen Hekan kohde, jossa asukkaiden käyttöön tulee yhteiskäyttöautoja. Kolmesta yhteiskäyttöautosta kaksi on sähköautoja. 

Capellan puistotie 24:ssä on paljon tiloja asukkaiden yhteiseen käyttöön. Kohteen kolmen rapun yhteydessä on kerhohuoneet ja saunat viilentymistiloineen, jotka sijaitsevat pääosin talojen ylimmissä kerroksissa.  

Capellan puistotien uudiskohde on savuton ja esteetön, kuten kaikki Hekan uudiskohteet. Seuraava uudiskohde valmistuu syksyllä Pasilaan

Asukkaat Capellan puistotie 24:n uusiin asuntoihin valittiin tammikuussa, ja muuttamaan päästään helmi- maaliskuun vaihteessa.  Kolmannes Hekan uudiskohteiden asunnoista varataan vaihtoasunnoiksi jo Hekalla asuville. 

Heka ei tee asuntojensa asukasvalintoja, vaan asukasvalinnat tekee Helsingin kaupungin vuokra-asunnon haku. Hekan uudishankkeiden rakennuttamisesta vastaa Helsingin kaupungin asuntotuotanto.

Seuraava Hekan uudiskohde valmistuu syyskuussa 2022, kun Kustinpolulle Pasilan Postipuistoon valmistuu 111 uutta asuntoa. Näiden asuntojen hakuaika ei ole vielä tiedossa.