Ruususenrinne 6 nousi täydennysrakentamisena tunnelmalliseen Roihuvuoreen. Atlantinkatu 11 on kovaa vauhtia kasvavan Jätkäsaaren 11. Heka-kohde. Asukkaat muuttavat taloihin kuun vaihteessa.

Atlantinkadun 5–6-kerroksisessa uudiskohteessa on 55 asuntoa yksiöistä neljän huoneen ja keittiön asuntoon. Eniten on kaksioita. Kaikkiin asuntoihin on esteetön kulku, ja asunnot on parvekkeita myöten suunniteltu esteettömiksi. Portaikkoihin on esteetön kulku katutasolta ja sisäpihalta. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke, ja osassa asuntoja myös pihaterassi. Ruoholahden metroasemalle on matkaa kilometrin verran, ja uusi raitiolinjaus sivuaa tonttia. 

Kohdetta isännöi Hekan etelän toimisto.

Piipahda esittelykierroksella Atlantinkadulla:

 

Kolmen talon verran uusia vuokra-asuntoja Roihuvuoreen

Roihuvuoren pohjoisosaan hyvien kulkuyhteyksien varrelle valmistui täydennysrakentamisena 86 asuntoa. Kohteessa on viisikerroksinen A-talo sekä rivitalomaiset kolmikerroksiset B- ja C-talot. Asuntoja on yksiöistä viiden huoneen ja keittotilan huoneistoihin. Etenkin pieniä asuntoja on paljon. Osa B- ja C-talojen asunnoista on kaksikerroksisia. Kaikissa asunnoissa on joko lasitettu parveke tai lasittamaton pihaterassi. Asunnot on suunniteltu esteettömiksi, ja niihin on esteetön kulku kadulta tai pihalta.

Kohdetta isännöi Hekan kaakon toimisto.

Lue lisää Ruususenrinteen taloista Himan puolelta: Trendikkääseen Roihuvuoreen nousi Hekan uudiskohde täydennysrakentamisena

Tutustu Roihuvuoren kohteeseen videokierroksella:

Kaikki Hekan uudiskohteet ovat savuttomia: tupakointi on kielletty sekä sisällä että parvekkeilla. Tupakointi on sallittu ainoastaan pihalla erikseen merkityllä alueella.

Näiden kohteiden asukkaat on jo valittu. Hekan asukasvalinnan tekee Stadin asunnot.