Vuoden viimeisessä Hima-lehdessä vieraillaan virkeässä kerhohuoneessa Pasilassa, komeassa peruskorjauskohteessa Käpylässä ja annetaan vinkkejä taloushuoliin. Lehden ajankohtaisena teemana on energiansäästö, jota sivutaan monessa jutussa.

Korona hiljensi monen Heka-talon kerhohuoneen. Lehden kansijutussa vieraillaan kerhohuoneessa Pasilassa, jossa kerhohuone on palannut asukkaiden olohuoneeksi. Jutussa esitellään asukkaiden itse värikkäästi sisustamaan kerhohuonetta ja kerrotaan, mitä kaikkea toimintaa ahkerat asukkaat ovat tilaan keksineet.

Energiansäästö on lehden iso ja ajankohtainen teema. Faktan paikka -sivuilla avataan energiansäästötoimia monelta kantilta ja kerrotaan, miten mahdollisiin sähkökatkoihin kannattaa varautua. Yksi syy energiansäästötalkoisiin ovat rajusti nousevat elinkustannukset, joita käsitellään Ajassa-palstalla.

Hekan huudit -sivuilla vieraillaan Käpylässä, jossa valmistuu vuodenvaihteessa Pohjolankatu 47 -kohteen peruskorjaus. Peruskorjauksessa kulttuurihistoriallisesti arvokkaat, vuonna 1950 valmistuneet rakennukset uudistettiin vanhaa kunnioittaen.

Aktiivinen asukas -sivulla kuullaan asukkaiden kokemuksia uuden asukastoiminnan sovelluksen testausvaiheesta.

Lisäksi lehden sivuilta saadaan ideoita mummolasisustukseen, kuullaan Tuomaan markkinat tuntevan, vastaavan tuottajan Marianne Saukkosen viisi tärkeää sanaa ja tehdään kasvissyöjien jouluherkkua porkkalaa.

Vastaa lukijakyselyyn ja voita leffalippuja

Kun Hima on luettu, kannattaa käydä vastaamassa uudistuneeseen lukijakyselyyn ja osallistua samalla leffalippujen arvontaan. Vastata voi 8.1.2023 saakka ja kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kolme Finnkinon elokuvalippupakettia.

Vastaa lukijakyselyyn!

Lue aiempien Hima-lehtien juttuja Hima-lehden verkkoversiosta tai selaa lehtien näköiskappaleita.

Asiasanat