Hekan alueyhtiöt eivät 1.9.2018 alkaen enää hoida Helsingin Korkotukiasuntojen ja Kiinteistöosakeyhtiö Auroranlinnan isännöinnin tukipalveluja ja vikailmoitusten vastaanottamista.

Talonkirjaan tehtävät muutokset sekä saunavuorojen, autopaikkojen ja pesuloiden varaukset ja irtisanomiset tehdään 1.9.2018 alkaen Lassila-Tikanojan asukaspalvelussa. Huolto- ja vikailmoitukset tehdään Korkotukiasuntojen ja Auronlinnan omiin palvelunumeroihin tai yhtiöiden verkkosivuilla olevilla vikailmoituslomakkeilla.

  • Korkotukiasuntojen ja Auroranlinnan asukkaiden talonkirja-, autopaikka-, pesula- ja saunavuoroasiat hoidetaan Lassila & Tikanoja Oyj:n asukaspalvelupisteessä Itä-Pasilassa osoitteessa Asemapäällikönkatu 12 b ja puhelimitse numerossa 010 636 5000.
  • Helsingin Korkotukiasuntojen kohteita koskevat vikailmoitukset, huoltopyynnöt ja ovien avauspyynnöt tehdään 1.9.2018 alkaen palvelunumeroon 010 636 5000. Kiireettömissä tapauksissa vikailmoitukset ja huoltopyynnöt tehdään sähköisesti osoitteessa www.korkotuki.fi
  • Auroranlinnan kiinteistöjä koskevat vikailmoitukset ja ovenavauspyynnöt tehdään puhelimitse palvelunumeroon 010 286 6245. Kiireettömissä tapauksissa vikailmoitukset ja huoltopyynnöt tehdään vikailmoituslomakkeella osoitteessa www.auroranlinna.fi

Helsingin Korkotukiasuntojen isännöinti siirtyi Hekalta Kiinteistöosakeyhtiö Auronlinnan hoidettavaksi vuoden alussa. Muutokset isännöinnissä ja sen tukipalveluissa eivät vaikuta asukkaiden vuokrasuhteisiin. 

Lisätietoja muutoksesta voi lukea yhtiöiden verkkosivuilta www.korkotuki.fi ja www.auroranlinna.fi