Postiluukusta tipahti kutsu asukkaiden kokoukseen. Miksi asukkaiden kokoukseen kannattaa osallistua? Mitä talotoimikunta tekee? Jos oman talon asioiden hoito ja muu ruohonjuuritason asukastoiminta kiinnostaa ja haluat lisätietoa Hekan asukastoiminnasta, osallistu webinaariimme ja tule kuulemaan lisää.

Hekan asukastoiminnasta ja erityisesti asukkaiden kokouksista ja talotoimikuntien roolista kertovat webinaarissa asukastoiminnan koordinaattori Kirsi Ikonen Hekalta ja pitkän linjan asukasaktiivi, vuokralaisneuvottelukunnan sihteeri Sami Auersalmi.

Webinaari on tarkoitettu kaikille asukastoiminnasta kiinnostuneille, mutta erityisesti niille Hekan asukkaille, jotka eivät vielä ole mukana asukastoiminnassa. 

Ajankohta: Maanantai 4.10.2021 klo 17.30-19.
Paikka: Webinaari järjestetään verkossa Microsoft Teamsin välityksellä. Voit liittyä webinaariin tietokoneeltasi, tabletiltasi tai älypuhelimeltasi. Sinulla ei tarvitse olla Microsoft Teams -sovellusta. Osallistu webinaariin tämän linkin kautta.
Kirsi ja Sami vastaavat webinaarissa asukkaiden etukäteen lähettämiin kysymyksiin mahdollisuuksien mukaan. Lähetä kysymyksesi asukastoiminnasta, asukkaiden kokouksista ja talotoimikunnista torstaihin 30.9.2021 mennessä. 

Katso webinaarin tallenne vuokralaisneuvottelukunnan ylläpitämiltä www.hekalaiset.fi-sivuilta.