Hekan vuoden viimeinen uudiskohde valmistuu joulukuussa Junonkadulle Kalasatamaan. Junonkadulla asutaan kantakaupungin palvelujen ympärillä merellisissä maisemissa. 

Talossa on Hekalle 15 on kaksioita, kuusi kolmioita ja kuusi neliöitä. Asunnot ovat kooltaan 48,5–99,5 neliömetriä. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke ja mukavasti tilaa arjen askareisiin. Hekan asunnot sijaitsevat talon 3.–5. kerroksessa. Talon kahteen alimpaan kerrokseen valmistuu liikuntavammaisten palveluasuntoja. Talon ylimmässä eli 6. kerroksessa on muun muassa kerhohuone ja saunatilat. Pohjakerroksessa on varastotiloja ja talopesula. 

Vaikka Junonkadulla asutaan keskellä urbaania Kalastamaa, voi siellä nauttia merellisistä maisemista ja luonnon läheisyydestä. Mustikkamaan lenkkipolut ja uimaranta odottavat Isoisänsillan toisella puolella. Lyhyen kävelymatkan päässä on myös Korkeasaaren eläintarha, jonka eläinasukkaiden äänet kantautuvat tyynellä säällä myös Junonkadun asuntoihin. Kovaa vauhtia kasvavan Kalastaman palvelutarjontaan on luvassa täydennystä, kun kauppakeskus Redi ja Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskus avautuvat ensi vuonna. 

Junonkatu on savuton talo, kuten kaikki Hekan uudiskohteet. Kohteen asukkaat on valittu, ja he pääsevät muuttamaan uusiin koteihinsa joulukuun lopussa.