Kuninkaantammen ja Kalasataman kasvaville asuinalueille valmistui lisää Heka-asuntoja. Käy videoesittelykierroksella Kuninkaantammenkierron ja Kalasatamankadun uusissa Heka-taloissa.  

Kuninkaantammen uudelle asuinalueelle nousseessa uudiskohteessa on yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliötä, yhteensä 58 asuntoa osoitteessa Kuninkaantammenkierto 14. A-C-portaat ovat jo valmistuneet, D- ja E-portaat valmistuvat maaliskuun lopussa. Kohteeseen kuuluu yksi kerrostalo ja 2 kaksikerroksista rivitaloa, joissa on yhteensä kahdeksan neljän huoneen asuntoa. Kaikissa kerrostaloasunnoissa on lasitettu parveke. Rivitaloasunnoissa on pihaterassi ja pieni parveke. Pohjois-Helsingissä aivan Keskuspuiston ja Vantaanjoen virkistysalueiden vieressä sijaitsevaa kohdetta isännöi Hekan lännen toimisto.  

Katso esittelyvideo:

 

Osoitteeseen Kalastamankatu 15 valmistuu Hekalle 89 uutta asuntoa. A- ja B-rappujen asunnot ovat valmiita. C-rapun asunnot seuraavat perässä huhtikuun loppupuolella. Asuntojen koko vaihtelee yksiöstä viiden huoneen ja keittiön huoneistoon. Pieniä asuntoja eli yksiöitä ja kaksioita talossa on runsaasti. Melkein kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke. Kuten Kalastamassa muutenkin, sijaitsee tämäkin kohde hyvien liikenneyhteyksien ja monipuolisten palvelujen parissa mutta silti lähellä luontoa. Kohdetta isännöi Hekan etelän toimisto.  

Pyörähdä esittelykierroksella:

 

Kaikki Hekan uudiskohteet ovat savuttomia: tupakointi on kielletty sekä sisällä että parvekkeilla ja terasseilla.  

Uudiskohteiden asunnoista kolmannes varataan vaihtoasunnoiksi Hekalla jo asuville. Asukasvalinnat tekee Helsingin kaupungin asuntopalvelujen Stadin asunnot. Näiden kohteiden asukkaat on jo valittu.