Hekas västra kontor och kundtjänstenhet flyttar till Malmgård i september

Hekan lännen toimisto ja asiakaspalvelupiste avataan 13. syyskuuta Malminkartanon juna-aseman läheisyydessä, osoitteessa Luutnantintie 5. Muutto vaikuttaa toimiston palveluihin 9. ja 10. syyskuuta. 

Muuton vuoksi lännen toimiston asiakaspalvelupiste on suljettu 9.-10. syyskuuta. Myös puhelinpalvelu on suljettu 10.9. Asiakaspalvelupiste toimii uudessa osoitteessa maanantaista 13.9. lähtien.  

Muutolla ei ole vaikutusta toimiston palveluihin jatkossa: asiakaspalveluun saa edelleen yhteyden samasta numerosta ja sähköpostiosoitteesta kuin aiemminkin. Muuton jälkeen asiakaspalvelua ei saa enää vanhassa osoitteessa Sentnerikuja 2. 

Lännen toimiston uudet tilat ovat Hekan omistamassa kiinteistössä. Tiloihin tehdään ennen muuttoa täysi saneeraus, joten tilat ovat aiempaa viihtyisämmät sekä toimiston asiakkaille että Hekan työntekijöille.  

Hekan lännen toimiston yhteystiedot 13.9. lähtien: 

  • Osoite: Luutnantintie 5 F (käynti junaradan puolelta). Asiakaspalvelupisteissämme voi toistaiseksi asioida vain ajanvarauksella. 
  • Asiakaspalvelun puhelinnumero (säilyy ennallaan): 09 5767 3000. Puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 9–15 sekä kuukauden ensimmäisenä ja viimeisenä arkipäivänä klo 16 asti. 
  • Asiakaspalvelun sähköposti (säilyy ennallaan): asiakaspalvelu.lansi@hekaoy.fi 

Uuden toimiston sijainti kartalla:

Uuden Heka lännen toimiston sijainti kartalla.