Hekan kesätyöt vaihtelevat kiinteistönhoidon erilaisista tehtävistä siivoukseen ja toimistotyöhön. Hakemuksen jättämisessä ei kannata viivytellä, sillä täytämme paikkoja jo hakuaikana.

Kiinteistönhoidon tehtäviin kuuluu esimerkiksi huoltoon liittyviä yleistehtäviä, kiinteistöjen ulkoalueiden hoitoa ja puhtaanapitoa ja tiedotteiden jakamista. Toimistotehtävät sisältävät erilaisia toimiston ja asiakaspalvelun tehtäviä. Siivous sisältää kiinteistöjen porrasalueiden ja muiden yleisten tilojen siisteydestä ja puhtaudesta huolehtimisen.  

Kesätyömme alkavat sopimuksen mukaan alkukesästä ja kestävät yhdestä neljään kuukautta. Töitä on tarjolla eri puolilla Helsinkiä Hekan viidessä aluetoimistossa.  

Mielekäs työ ja tasapuolinen palkkaus 

Haemme kesätyöntekijöitä, joilla on positiivinen asenne ja jotka sitoutuvat työhönsä. Arvostamme reipasta palveluotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Osassa kiinteistönhoidon kesätyötehtävissä katsomme eduksi B-ajokortin. Aiemmasta asiakaspalvelun työkokemuksestasi on etua toimiston tehtävissä.  

Meillä on mukava työympäristö, ja tarjoamme kesätyöntekijöille mielekkään työn lisäksi tasapuolisen työehtosopimukseen perustuvan palkkauksen. Meillä on hyvät työsuhde-edut, kuten työmatka-, lounas- ja virikesetelit sekä työterveyshuollon palvelut myös kesätyöntekijöille. 

Hakuaika päättyy 30.4.2020 mutta käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä jo hakuaikana. Kannattaa siis jättää hakemus mahdollisimman pian.  Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin kesätyövalinnoista. 

Heka on pidetty kesätyöpaikka 

Kesätyöntekijät voivat työsuhteen jälkeen antaa Hekalle palautetta kokemuksistaan muun muassa rekrytointiprosessista, työhön perehdyttämisestä ja työilmapiiristä verkkokyselyn kautta. Vuoden 2019 kyselyn tulokset kertovat, että Heka on kesätyöpaikkana pidetty: Arvioitavien osa-alueiden tulosten keskiarvot asteikolla yhdestä viiteen (1 = erittäin tyytymätön, 5 = erittäin tyytyväinen) ovat 3,9–4,8. Kyselyyn vastanneista 85 prosenttia kertoi, että aikoo hakea uudelleen töihin Hekalle. Vastaajista 94 prosenttia suosittelisi Hekaa työnantajana.  

Hekasta jäi työnantajana hyvä mieli ja esimerkiksi varusteiden suhteen kaikki oli moitteetonta. 

Mahtavia ihmisiä ja hyvä ilmapiiri.

Hyvä meininki!

Otteita kesätyöntekijöiden palautekyselyn 2019 avoimista vastauksista.  

Asiasanat