Heka tarjoaa kesätöitä kiinteistönhoidon tehtävistä siivoukseen ja toimistotyöhön. Kannattaa hakea mahdollisimman pian, sillä täytämme paikkoja jo hakuaikana. Kesätyömme alkavat sopimuksen mukaan alkukesästä ja kestävät yhdestä neljään kuukautta. Töitä on tarjolla eri puolilla Helsinkiä Hekan viidessä aluetoimistossa.   

Kiinteistönhoidon tehtäviin kuuluu esimerkiksi huoltoon liittyviä yleistehtäviä, kiinteistöjen ulkoalueiden hoitoa ja puhtaanapitoa sekä tiedotteiden jakamista. Toimistotehtävät sisältävät erilaisia toimiston ja asiakaspalvelun tehtäviä. Siivoustyö sisältää kiinteistöjen porrasalueiden sekä muiden yleisten tilojen siisteydestä ja puhtaudesta huolehtimisen.   

Mielekäs työ ja tasapuolinen palkkaus mukavassa työympäristössä 

Haemme kesätyöntekijöitä, joilla on avoin asenne ja jotka sitoutuvat työhönsä. Arvostamme positiivista ja reipasta palveluotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Osassa kiinteistönhoidon kesätyötehtävissä katsomme eduksi B-ajokortin. Toimiston tehtävissä aiemmasta asiakaspalvelun työkokemuksesta on etua.    

Koin kesätyöni todella hyväksi kokemukseksi.* 

Meillä on mukava työympäristö, ja tarjoamme kesätyöntekijöille mielekkään työn lisäksi tasapuolisen työehtosopimukseen perustuvan palkkauksen. Meillä on hyvät työsuhde-edut, kuten työmatka-, lounas- ja virikesetelit sekä työterveyshuollon palvelut myös kesätyöntekijöille.  

Parasta kesätyössä oli erittäin mukava ja ystävällinen työilmapiiri. *

Hakuaika päättyy 30.4.2021 mutta käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä jo hakuaikana. Hakemuksen jättämisen kanssa ei siis kannatta viivytellä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin kesätyövalinnoista hakuprosessin aikana. 

Hekalla viihdytään kesätöissä  

Kesätyöntekijät voivat työsuhteen jälkeen antaa Hekalle verkkokyselyn kautta palautetta kokemuksistaan muun muassa rekrytointiprosessista, työhön perehdyttämisestä ja työilmapiiristä. Vuoden 2020 kyselyn tulokset kertovat, että Heka on kesätyöpaikkana pidetty: Arvioitavien osa-alueiden tulosten keskiarvot asteikolla yhdestä viiteen (1 = erittäin tyytymätön, 5 = erittäin tyytyväinen) ovat 4,1–4,8. Kyselyyn vastanneista 82,5 prosenttia kertoi, että aikoo hakea uudelleen töihin Hekalle. Vastaajista 92,5 prosenttia suosittelisi Hekaa työnantajana.  

Hekalla työskentely oli mukavaa ja kokonaisuudessaan olen todella tyytyväinen kesääni Hekalla.*  

* Otteet kesätyöntekijöiden palautekyselyn 2020 avoimista vastauksista.  

Hekan vinkit kesätyönhakijalle: Näin teet hyvän työhakemuksen 

Saamme kesätyöpaikkoihimme vuosittain runsaasti hakemuksia. Hakemuksesi erottuu muiden joukosta paremmin, kun käytät sen laatimiseen hieman aikaa ja vaivaa. Tässä vinkkimme työhakemuksen kirjoittamiseen:   

Jos varsinaista työkokemusta ei ole vielä ehtinyt kertyä, on kaikki hankittu kokemus tärkeää. Kerro hakemuksessasi esimerkiksi 

  • tet-harjoittelut  
  • harrastuksiin liittyvät luottamustehtävät, kuten ryhmän ohjaaminen 
  • vapaaehtoistoiminta 
  • taidot, joita sinulle on kertynyt koulun projekteissa  
  • sosiaaliset taidot, kuten tiimityöskentely ja viestintätaidot 
  • tietotekniset taidot 
  • sosiaalisen median osaaminen 
  • muu mahdollinen erityisosaaminen (esimerkiksi kielitaito).

Kerro hakemuksessa itsestäsi, mikä sinua kiinnostaa ja mitä tulevaisuudensuunnitelmia sinulla on. Hakemuksessa on hyvä kertoa myös siitä, miksi haluaisit työskennellä Hekalla. 

Hyvä hakemus mahtuu yhdelle sivulle. Voit liittää hakemukseen kuvan itsestäsi. Tarkasta hakemuksesi teksti kirjoitusvirheiden varalta. 

Hae kesätyöpaikkaa Hekalta