Asukassivuilla voit hoitaa valtaosan asumisen aikaisesta asioinnista. Palvelu on käytössäsi ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivinä. 

Ota yhteyttä, tarkastele tietojasi ja hoida asiointia

Asukassivuilla voit hoitaa valtaosan asumisen aikaisesta asioinnistasi Hekan kanssa. Asukassivuille voivat rekisteröityä kaikki Hekan asunnossa talonkirjoilla olevat täysi-ikäiset asukkaat heti vuokrasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Toiminnot ja sisällöt ovat käytettävissä, kun vuokrasopimus on alkanut. Asukassivuille ei voi kirjautua asunnon hakijana tai vuokrasuhteen päättymisen jälkeen. 

Asukassivut korvasivat valtaosan verkkosivuillamme aiemmin olleista asiointilomakkeista. Asukassivuilla voit esimerkiksi tarkastella ja päivittää tietojasi, jättää vikailmoituksen ja seurata sen käsittelyn etenemistä, jättää viestejä ja palvelupyyntöjä Hekalle, tutustua kohteesi tietoihin ja lukea Hekan asukastiedotteita. Päävuokralaisena voit myös tarkistaa vuokranmaksusi tiedot ja tilanteen sekä mahdollisen vuokravelan määrän ja ilmoittaa asuntosi asukastietojen muutoksista. 

Tällä hetkellä valtaosaa asukassivujen asiointipalveluista voi käyttää suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Muissa sisällöissä, kuten ohjeissa, uutisissa ja kiinteistöjen tiedoissa, ruotsin- ja englanninkieliset sisällöt ovat suomenkielisiä suppeammat. Kaikkia asukassivujen ominaisuuksia ei ole vielä otettu käyttöön, ja palvelu täydentyy kevään aikana. Myös muun muassa kiinteistöjen tietoja tullaan vielä täydentämään.

Rekisteröidy käyttäjäksi

Palveluun rekisteröityminen edellyttää vahvaa tunnistautumista joko verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai tunnistautumalla Hekan aluetoimistossa. Rekisteröidyttyäsi voit jatkossa kirjautua palveluun sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. Lue verkkosivuiltamme ohjeet asukassivuille rekisteröitymiseen ja kirjautumiseen.

Pääset asukassivuille verkkosivumme asiointiosiosta www.hekaoy.fi/asukassivut sekä suoraan alla olevan linkin kautta.

Tutut asiakaspalvelukanavat käytössäsi jatkossakin

Uuden asiointikanavan rinnalla palvelemme asukkaitamme yhä myös vanhojen tuttujen kanavien kautta. 

- Meihin voi yhä ottaa yhteyttä perinteisiäkin kanavia pitkin, mutta kannustan kaikkia asukkaitamme rekisteröitymään asukassivuille ja kokeilemaan palvelua. Esimerkiksi vuokranmaksun tilanne on helppo tarkistaa asukassivuilta ja tarvittaessa sieltä voi myös jättää viestin vuokravalvontaamme, kertoo asiakkuusjohtaja Riitta Pulkka.

Jos asukassivujen käyttäminen ei ole sinulle mahdollista, voit ottaa asiakaspalveluumme yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse tai asioida aluetoimistosi asiakaspalvelupisteessä. Neuvomme sinua myös verkkosivujemme chat-palvelussa.