Helmikuun alussa avatuilla Hekan asukassivuilla on toukokuun toisen viikon alussa jo yhteensä yli 10 000 rekisteröitynyttä käyttäjää, ja määrä kasvaa keskimäärin sadan rekisteröitymisen päivävauhdilla. 

Asukkaamme ovat ottaneet asukassivut innolla vastaan. Asukassivuille kirjautumisia on ajankohdasta riippuen sadasta yli viiteensataan vuorokaudessa.  

- Hekaan voi yhä olla yhteydessä perinteisiäkin kanavia pitkin, mutta suosittelen ottamaan asukassivut aktiiviseen käyttöön. Moni asiointitarve hoituu asukassivulla vaivattomammin ja nopeammin kuin vaikkapa puhelimitse tai sähköpostitse, Hekan asiakkuusjohtaja Riitta Pulkka kertoo.  

Asukassivuilla voi hoitaa valtaosan asumisen aikaisesta asioinnista, kuten olla yhteydessä asiakaspalveluumme, tarkistaa vuokran ja muiden maksujen tilanteen ja tiedot, jättää varauspyyntöjä autopaikoista ja saunavuoroista sekä jättää palvelupyyntöjä ja vikailmoituksia. Asukassivut ovat käytössä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivinä.  

Asukassivuille voivat rekisteröityä kaikki Hekan asunnossa talonkirjoilla olevat täysi-ikäiset asukkaat. Asukassivujen käyttäminen vaatii rekisteröitymisen ja vahvan tunnistautumisen, sillä palvelussa käsitellään luottamuksellisia henkilötietoja. Rekisteröitymisen jälkeen asukassivuille kirjaudutaan sähköpostiosoitteella ja salasanalla.