Hekalle valmistuu kesäkuussa 2018 jo neljäs uudiskohde Jätkäsaareen. Hampurinkujan kahdeksankerroksisessa asuintalossa on 70 Hekan vuokra-asuntoa, joiden lisäksi talossa on 20 asunnon kehitysvammaisten asumisyksikkö.

Uusi rakennus sijaitsee Hyväntoivonpuiston eteläpuoleiselle korttelialueelle. Kahdeksankerroksisessa asuintalossa on yhteensä 90 asuntoa, joista 70 on Hekan vuokra-asuntoja. Lisäksi talossa on 20 asunnon kehitysvammaisten asumisyksikkö oman talon tapaisesti yhden porrashuoneen ympärillä.

Asuntoja on kaiken kokoisia 32 neliön tupakeittiöllisistä yksiöistä neljän huoneen keittiöllisiin 94 neliön perheasuntoihin. Kaikissa asunnoissa on ranskalainen parveke tai suuri lasitettu parveke. Suuret ikkunat ja vaalea lattialaminaatti tekevät huoneistoista valoisia. Rakennuksen kerho- ja saunatilat sijaitsevat 7. ja 8. kerroksissa, joista on hienot näköalat merelliseen Jätkäsaareen.

Kaikissa asunnoissa on varaus tiski- ja pyykinpesukoneille, minkä lisäksi asukkaiden käytössä on pyykki- ja kuivaushuoneet. Rakennuksessa on käytössä jätteiden putkikeräysjärjestelmä.

Talon ulkomateriaaleissa näkyy raskaiden ja keveiden materiaalien vuoropuhelu: karheapintaista, tummaa ulkopintaa pehmentävät kevyet lasikatokset ja ranskalaisten parvekkeiden teräspunoskaiteet.

Kuten kaikki Hekan uudiskohteet, Hampurinkatu 1 on savuton kohde: tupakointi on kielletty asunnoissa, parvekkeilla ja terasseilla.

Kohteen asukasvalinnat on tehty, ja asukkaat pääsevät muuttamaan koteihinsa kesäkuussa.