Jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, niin Hekalle valmistuu vuoden 2019 aikana yli 700 uutta asuntoa. Eniten asuntoja valmistuu Jätkäsaareen, Kuninkaantammeen ja Herttoniemeen. Kolmasosa uudiskohteiden asunnoista varataan vaihtoasunnoiksi jo Hekalla asuville. Uusiin asuntoihin haetaan jättämällä asuntohakemus Stadin asunnoille.

Helmikuussa Hekalle valmistuu peräti kolme uudiskohdetta. Jätkäsaareen Wood City -puukortteliin osoitteeseen Välimerenkatu 3 valmistuu helmikuussa kaksi puukerrostaloa. Helmikuun lopulla valmistuu myös kaksi kohdetta uudelle Kuninkaantammen asuinalueelle Luoteis-Helsinkiin, Keskuspuiston ja Vantaanjoen varteen. Näiden kohteiden asukasvalinnat on jo tehty.

Vapuksi valmistuu Oulunkylän Risupadontielle 75 asuntoa neljään kerrostaloon. Näiden asuntojen hakuaika on 16. –29.1.2019. Talossa on eniten yksiöitä ja kolmioita, minkä lisäksi taloissa on muutamia neljän huoneen perheasuntoja. Kaikissa asunnoissa on terassi tai parveke.

Jätkäsaaren Kanariankujalle valmistuu 75 asunnon kerrostalo toukokuun lopulla. Asuntojen hakuaika on 13.–26.2.2019. Haettavana on yksiöitä, kolmioita ja kahdeksan neljän huoneen asuntoa. Kaikissa asunnoissa on parveke tai ranskalainen parveke. Talon kaksi saunaa sijaitsevat ylimmissä kerroksissa ja niiden yhteydessä on lasitetut parvekkeet.

Syksyllä Hekalle valmistuu peräti 178 asunnon kohde Herttoniemeen, 87 asuntoa Kalasatamaan ja 61 asunnon uudiskohde Jätkäsaaren Bahamankadulle. Näiden kohteiden hakuajat ilmoitetaan myöhemmin Hekan verkkosivuilla, Hekan Facebookissa, Hima-lehdessä ja Stadin asuntojen verkkosivuilla.

Kaikki Hekan uudiskohteet ovat savuttomia, eli niissä tupakointi on kielletty sisällä, parvekkeilla ja terasseilla.