Hekalle valmistui elo-syyskuun vaihteessa kaksi uudiskohdetta: näyttävä kahden kerrostalon kohde Mellunmäkeen ja jo neljäs Heka-kohde Kruunuvuorenrantaan. 

Kummassakin kohteessa talon katolle on asennettu aurinkovoimala. Näin tehdään nykyään lähes kaikkiin Hekalle valmistuviin uudiskohteisin. Kohteet ovat savuttomia, kuten kaikki Hekalle valmistuvat uudiskohteet. 

Haakoninlahdenkatu 5 Kruunuvuorenrannassa

Tässä uudiskohteessa 108 asuntoa, asuntojen koko vaihtelee yksiöistä neljän huoneen ja keittotilan huoneistoihin. Eniten on kaksioita. Jokaisessa asunnossa on lasitettu parveke. Kohteessa on yksi 4-6-kerroksinen talo, jossa on viisi portaikkoa. Asunnot ovat pääasiassa 3.-6. kerroksessa. 

Haakoninlahdenkatu 5 sijaitsee lähellä upeita ulkoilumaastoja, ja Herttoniemen metroasemalle vievän bussin pysäkki on lähes talojen kohdalla Koirasaarentiellä. Merellinen Helsinki on vahvasti läsnä tässä Kruunuvuorenrannan neljännessä Heka-kohteessa: Osasta asuntoja on näkymät meren yli kaupungin keskustaan ja Suomenlinnaan saakka.  


Katso videoesittely Haakoninlahdenkatu 5:stä:

Pyhätunturintie 2 Mellunmäessä

Osoitteeseen Pyhäntunturintie 2 valmistui yhteensä 107 asuntoa yksiöistä viiden huoneen ja keittiön perheasuntoihin. Pyhätunturitie 2:ssa on kaksi asuinrakennusta: kolmikerroksinen pienkerrostalo ja seitsenkerroksinen kerrostalo. Lähes kaikki pienkerrostalon asunnot ovat kaksitasoisia isoja perheasuntoja. Korkeammassa talossa on runsaasti yksiöitä ja kaksioita. 

Kaikissa kohteen asunnoissa on lasitettu parveke. Monessa pienkerrostalon asunnossa on lisäksi lasittamaton avoin parveke. 

Katso videoesittely Pyhätunturintie 2:sta:


Tänä vuonna Hekalle valmistuu vielä kaksi uudiskohdetta

Loppuvuoden aikana Hekalle valmistuu vielä kaksi uudiskohdetta Hekan etelän toimiston alueelle Jätkäsaareen: Kanariankatu 3 lokakuun lopussa ja Länsisatamankatu 37 marraskuun lopussa.

Hekan asuntoja haetaan Helsingin kaupungin Vuokra-asunnon haun kautta. Nyt valmistuneiden ja myöhemmin tänä vuonna valmistuvien uudiskohteiden hakuaika on jo päättynyt.