Hekan asuntokanta kasvoi näyttävällä uudiskohteella osoitteessa Vuokkiniemenkatu 11. Punatiilinen, käärmemäisesti kiemurteleva kerrostalo ja punatiilinen rivitalo muodostavat alueelleen tunnistettavan maamerkin yhdessä viereisen Helsingin Asumisoikeusasunnot Oy:n Vienanpuiston kanssa.

Viisikerroksisessa kerrostalossa on 86 asuntoa. Ne ovat enimmäkseen yksiöitä, kaksioita ja neliöitä. Kohteessa on myös useita kolmioita ja kaksi viiden huoneen asuntoa. Kaksikerroksiset rivitaloasunnot ovat kolmen tai neljän huoneen ja keittotilan kokoisia.

Kerrostalon sisäpihan puoleista julkisivua hallitsevat lasitetut parvekkeet. Ylimmässä kerroksessa voi nauttia maisemista katetuilla kattoterasseilla. Maan tason asunnoissa on asumisviihtyvyyttä lisäävät pihaterassit. Myös jokaisessa rivitaloasunnossa on terassipiha. Kortteleiden keskellä on yhteinen esteetön piha-alue leikkipaikkoineen ja pöytäryhmineen.

Säilytystilaa on runsaasti: kiinteissä kaapeissa riittää hyllymetrejä ja osassa asuntoja on vaatehuone. Rivitaloasunnoissa on erilliset pihavarastot. Kerrostalossa on yhteiset tilat ulkoiluvälineille ja lastenvaunuille sekä muuta varastotilaa.

Rivitaloasunnoissa on oma sauna. Kerrostalon asukkaat voivat nauttia talosaunan löylyistä. Pyykkihuolto hoituu yhteiskäyttöisessä pesulassa ja kuivaushuoneissa. Asukkaiden käytössä on myös kerhotiloja.

Liikenneyhteyksiltään kohteen sijainti on mainio: Myllypuron metroasemalle on lyhyt matka, ja Kehä I kulkee vieressä.

Vuokkiniemenkatu 11 on savuton kohde, kuten kaikki Hekan uudiskohteet. Tupakointi on kielletty asunnoissa, parvekkeilla ja terasseilla.

Asukasvalinnat on tehty, ja asukkaat pääsevät muuttamaan koteihinsa lokakuun viimeisellä viikolla.