Haemme nyt useita tekijöitä huolehtimaan kohteidemme kunnossapidosta ja siivouksesta. 

Haemme etelän toimistolle siivostyönjohtajaa vastaamaan muun muassa kiinteistöjen siivoustoiminnan suunnittelusta ja mitoituksesta, siivoustoimen päivittäis- ja perustehtävien hallinnosta ja järjestämisestä sekä oman henkilöstön ja ulkopuolisten siivouspalveluliikkeiden työn valvonnasta. Hakuaika päättyy 1.11.2020.

Haemme vakituisia kiinteistönhoitajia lännen ja koillisen toimistoille. Hakuaika lännen toimiston tehtävään päättyy 13.11.2020, ja koillisen toimiston paikkoihin 8.11.2020.

Kiinteistönhoitajat ovat Hekan suurin ja asukkaillemme näkyvin työntekijäryhmä. Työhön kuuluu muun muassa kiinteistöjen yleishuolto, tekniset tehtävät, ulkoalueiden hoito sekä pienimuotoiset korjaustyöt. 

Haemme siivoojaa vakituiseen tehtävää lännen toimistolle. Siivoojan työhön kuuluu muun muassa kiinteistöjen yleisten tilojen kuten porrashuoneiden, kellaritilojen ja pesuloiden päivittäissiivous. Hakuaika päättyy 20.11.2020.

Lännen toimistolle haemme myös kunnossapitomestaria vakituiseen työsuhteeseen. Tehtäviin kuuluu vaativia korjaus-, kunnossapito- ja huoltotehtäviä sisä- ja ulkotiloissa sekä kiinteistönhoitajan sijaistaminen tarvittaessa. Kiinteistökoneiden tuntemusta ja ajotaitoa koska konetyöt ovat iso osa työtä. Hakuaika päättyy 22.11.2020.