Heka luopuu osissa kaakon toimiston kohteissa ulkoistetusta siivouksesta ja tilalle palkataan Hekan omia siivoojia. Hakemus kannattaa lähettää nopeasti, sillä sopivia henkilöitä palkataan jo hakuaikana. Saa vinkata eteenpäin!

Hekalla on töissä yli sata omaa siivoojaa eli suurin osa siivouksesta hoituu Hekalla oman väen tekemänä. Omat, Hekan palkkalistoilla työskentelevät, siivoojat varmistavat siivouksen laadun ja toimivuuden, minkä lisäksi asukkaat pitävät tutuista Hekan siivoojista. Myös yhteydenpito oman väen kesken on sujuvampaa kuin ulkoistetun siivouksen kohdalla.

Siivoojien työyhteisö Hekalla on monimuotoinen, ja työssä viihdytään hyvin. Hekalla työhyvinvointi on huomioitu työn rytmityksessä: aikataulut eivät ole liian tiukkoja ja pyrkimyksenä on, että työtehtävien sisältöjä voidaan muokata tarpeen mukaan. Kansainvälistä siivoojien päivää 15.6. juhlitaan aina kakkukahvien kera.

Myös asukkaat ovat tyytyväisiä kiinteistöjen siivoukseen: vuoden 2020 asukastyytyväisyyskyselyssä tyytyväisyys siivoukseen nousi kaikilla tutkituilla osa-alueilla, ja kokonaistyytyväisyys siivoukseen oli 3,68/5. Erityisesti kiiteltiin siivoushenkilökunnan palvelualttiutta.

 

Siilitien alueelle palkataan seitsemän vakituista siivoojaa – lähetä hakemus pian!

Siivoojana hoidat muun muassa porrashuoneiden, kellaritilojen ja muiden yleisten tilojen siivousta. Hakijoilta edellytetään soveltuvaa siivouksen peruskoulutusta, muutaman vuoden kokemusta siivoojan tehtävistä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Hekalla on hyvät mahdollisuudet oman ammattitaidon kehittämiseen sekä hyvät työsuhde-edut kuten lounas- ja virikesetelit.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 1.8.2021 mennessä. Mutta kannattaa olla nopea: tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydettyä.

Hae siivoojaksi Siilitielle täyttämällä työhakemus.

Myös Hekan etelän toimiston alueelle haetaan parhaillaan kahta siivoojaa vakituiseen työsuhteeseen. Nämä ja muut Hekan avoimet työpaikat löydät Työpaikat-sivulta.