Heka hakee uusia työntekijöitä teknisen isännöitsijän, asiakaspalvelusihteerin ja siivoojan vakituisiin tehtäviin. Lisäksi haussa on vuoden mittainen määräaikainen paikka vuokrasihteerin tehtävään.

Tekninen isännöitsijä vastaa muun muassa Hekan erityisasuntojen kiinteistönhuollon ylläpidon järjestämisestä, paloturvallisuus-, sisäilma- ja energia-asioista sekä korjausurakoiden ja hankintojen kilpailutuksesta ja urakoiden valvonnasta. Tekninen isännöitsijä toimii Hekan emoyhtiössä.

Hae teknisen isännöitsijän tehtävään 1.3. mennessä

Asiakaspalvelusihteerin tehtäviin kuuluu asiakkaiden vastaanottaminen, neuvonta ja puhelinpalvelu sisältäen muun muassa vuokrasopimusten tekemistä, avainhallintaa ja asukasrekisterin ylläpitoa. Asiakaspalvelusihteeriä haetaan Heka Länteen.

Hae asiakaspalvelusihteerin tehtävään 14.2. mennessä

Siivoojaan työhön kuuluu muun muassa kiinteistöjen yleisten tilojen (porrashuoneet, kellaritilat, saunat, pesulat ja muut vastaavat tilat) päivittäissiivous. Siivoojan paikka on auki Heka Etelässä.

Hae siivoojan tehtävään 24.2. mennessä

Vuokrasihteeri hoitaa muun muassa vuokrasaatavien perintää, vuokravalvontaa ja vuokra-asioihin liittyviä neuvonta- ja asiakaspalvelutehtäviä. Hän työskentelee osana ammattitaitoista vuokratiimiämme. Vuokrasihteeriä haetaan Heka Itään.

Hae määräaikaisen vuokrasihteerin tehtävään 15.2. mennessä

Jos näistä tehtävistä ei löytynyt sinulle sopivaa, voit täyttää avoimen työhakemuksen.

Asiasanat