Hekan etelän toimistolla on avoinna vakituiset paikat isännöitsijälle, kiinteistönhoidon työnjohtajalle ja tekniselle isännöitsijälle. Hekan pääkonttorilla on avoinna perintäasiantuntijan tehtävä.

Haemme osaavaa ja asiakaspalveluhenkistä isännöitsijää vastaamaan kiinteistöjen asukaspalvelutoiminnasta ja asukashallinnosta. Isännöitsijä osallistuu muun muassa talousarvioiden ja vuokralaskelmien laadintaan, käyttö- ja huoltotoiminnan sopimusten hallinnointiin ja kilpailuttamiseen, viranomaisyhteistyöhön ja vuokralaisdemokratiaan.
Hakuaika isännöitsijän tehtävään päättyy 7.2.2021.

Haemme kiinteistönhuollon työnjohtajaa vastaamaan kiinteistöjen huollon palvelutoiminnan suunnittelusta ja päivittäisten tehtävien sujuvuudesta. Kiinteistönhuollon työnjohtaja on huoltohenkilökunnan esimies. Tätä tehtävää voi hakea 10.1.2021 saakka.

Haemme etelän toimistolle myös teknistä isännöitsijää huolehtimaan muun muassa kiinteistöjen pitkän ja lyhyen aikavälin korjaustoiminnan suunnittelusta, urakoiden ja hankintojen kilpailutuksesta, urakoiden valvonnasta, vuosikorjaustöiden rakennuttajatehtävistä ja takuutöiden tarkastuksista. Hakuaika päättyy 28.1.2021.

Haemme Hekan pääkonttorille perintäasiantuntijaa asiakaslähtöisen perinnän pariin. Perintäasiantuntijan vastuulla on Hekan vuokra- ja asukaslaskutussaatavien oikeudellisen perinnän toimeksiantoja. Perintäasiantuntija vastaa myös yhteistyössä lakiosaston tiimin kanssa perinnän prosessien, ohjeistusten ja käytäntöjen kehittämisestä sekä neuvoo ja kouluttaa Hekan henkilökuntaa perintään liittyvissä kysymyksissä. Perintäasiantuntijaksi voi hakea 25.1.2021 saakka. 

Lue lisää Hekan avoimista työpaikoista ja jätä hakemus

Uutista muokattu 8.1.2021: isännöitsijän tehtävän hakuaikaa jatkettu.