Loppuvuoden aikana valmistuvien Hekan uudiskohteiden hakuajat ovat käsillä. Jätkäsaareen Hyväntoivonkadulle haku on käynnissä parhaillaan. Pukinmäkeen Isonpellontielle voi jättää hakemuksen elo-syyskuun vaihteessa. Laajasaloon Gunillantielle haetaan syyskuussa. Muiden loppuvuoden aikana ja ensi vuoden alkupuolella valmistuvien kohteiden hakuajat ilmoitetaan myöhemmin. 

Jätkäsaareen Hyväntoivonpuiston eteläpuolelle valmistuvan Hyväntoivonkatu 7 -uudiskohteen asuntojen hakuaika on 8.–21.8.2018. Kohteeseen valmistuu yksiöitä, kaksioita ja kolmioita sekä muutama viiden huoneen perheasunto. 

Pukinmäen Isonpellontie 6 -uudiskohteen asuntojen hakuaika on 22.8.–4.9.2018. Kohteeseen valmistuu kaksioita ja kolmioita sekä neljän huoneen perheasuntoja. Uudiskohde sijaitsee vehreällä alueella aivan Pukinmäen rantapuiston reunassa, Vantaanjoen vieressä. Alueella on loistavat ulkoilu- ja virkistysmahdollisuudet sekä hyvät kulkuyhteydet. 

Näiden kohteiden arvioitu valmistumisaika on marraskuun loppu.

Joulukuussa valmistuu 81 asunnon kerrostalo Laajasaloon Gunillantielle. Tämän kohteen hakuaika on 5.-18.9.2018.  

Lisää uudiskohteita valmistuu vuodenvaihteen jälkeen. Jätkäsaareen Välimerenkadulle valmistuu arviolta helmikuun loppuun mennessä 98 asunnon puukerrostalo. Helmikuussa nousee myös Kuninkaantammeen Taidemaalarinkujalle 79 asunnon kerrostalo ja Sienakujalle 58 asunnon kerrostalo. Näiden kohteiden hakuaika ilmoitetaan myöhemmin. Aiemmin ensi vuonna valmistuvaksi arvioidun Pienen Villasaaren tien kohteen uusi arvioitu valmistumisajankohta on vuonna 2020.

Jätä asuntohakemus Stadin asunnoille

Kolmannes uudiskohteiden asunnoista varataan vaihtoasunnoiksi jo Hekalla asuville hakijoille. Kaikissa uudiskohteissa tupakointi on kielletty sisätiloissa, parvekkeilla ja pihoilla.

Hakemukset uudiskohteisiin, kuten muihinkin Hekan asuntoihin, jätetään Stadin asunnoille. Hakulomakkeen sekä lisätietoa hakuajoista, asunnon hakemisesta ja valintaperusteista saat Stadin asuntojen verkkosivuilta www.stadinasunnot.fi

 

Uutista on päivitetty julkaisun jälkeen: Välimerenkadun ja Pienen Villasaarentien kohteiden arvioitu valmistumisaika on muuttunut.