Nyt voit tarkastella asuinkohteesi vapaita autopaikkoja ja saunavuoroja sekä jättää niistä varauspyyntöjä Hekan asukassivujen kautta. Myös autopaikan ja saunavuoron irtisanomisen voit hoitaa asukassivuilla. Näet asukassivuilta myös nykyiset autopaikka- ja saunavuorovarauksesi. 

Näin varaat autopaikan tai perut varauksen asukassivuilla

Autopaikan varaaminen

Näet kohteesi vapaat autopaikat asukassivujen kohdassa Varaukset.

 1. Valitse Lisää uusi varaus.
 2. Valitse, että haluat varata autopaikan. 
 3. Valitse listalta toivomasi paikka ja valitse Tee uusi varaus.
 4. Sopimus varauksesta alkaa aikaisintaan seuraavan kuukauden alusta. Jos haluat, että sopimus alkaa myöhemmin, kirjoita se varauksen lisätietoihin. Kerro lisätiedoissa myös muuta varaukseen vaikuttavaa, esimerkiksi jos sinulla on sähköauto tai invapysäköintilupa.
 5. Valitse Lähetä.

Hekan asiakaspalvelu lähettää sinulle sopimuksen allekirjoitettavaksi, jos paikan varaaminen on mahdollista. Saat tässä yhteydessä lisätietoa mahdollisista avainten, kaukosäädinten tai pysäköintilupien noudosta. Odotathan yhteydenottoa asiakaspalvelusta ennen kuin käytät autopaikkaa. 

Autopaikkasopimuksen irtisanominen

Voit irtisanoa autopaikkasi vuokrasopimuksen asukassivujen kohdassa Varaukset.

 1. Valitse autopaikkasi, jonka haluat irtisanoa.
 2. Valitse Irtisano varaus.
 3. Irtisanomisaika on yksi kuukausi eli autopaikan vuokrasopimuksen päättymispäivä on seuraavan kalenterikuukauden viimeinen päivä. Jos haluat, että sopimuksesi päättyy myöhemmin, kirjaa tämä lisätietoihin.
 4. Valitse Lähetä. 

Lue lisää Hekan autopaikoista

Näin varaat saunavuoron tai perut varauksen asukassivuilla

Saunavuoron varaaminen

Näet kohteesi vapaat saunavuorot asukassivujen kohdassa Varaukset.

 1. Valitse Lisää uusi varaus.
 2. Valitse, että haluat varata saunavuoron. 
 3. Valitse listalta toivomasi vuoro ja valitse Tee uusi varaus.
 4. Saat saunavuoron käyttöösi aikaisintaan seuraavan kuukauden alusta.  Jos haluat, että sopimus alkaa myöhemmin, kirjoita se varauksen lisätietoihin. Kerro lisätiedoissa myös muuta varaukseen vaikuttavaa, esimerkiksi jos olet valmis varaamaan saunavuoron myös toiselta päivältä tai kellonajalta.
 5. Valitse Lähetä. 

Hekan asiakaspalvelu lähettää sinulle sopimuksen allekirjoitettavaksi, jos toivomasi saunavuoro on vapaana. Saat samalla tietoa mahdollisista avainten tai kulkuluvan noudosta. Odotathan yhteydenottoa asiakaspalvelusta ennen kuin käytät saunavuoroa. 

Hekalla on vain viikoittain toistuvia saunavuoroja. Voit lähettää varauspyynnön useammasta peräkkäisestä saunavuorosta samalta päivältä. 

Saunavuorosopimuksen irtisanominen

Voit irtisanoa saunavuorosi vuokrasopimuksen asukassivujen kohdassa Varaukset.

 1. Valitse saunavuorosi, jonka haluat irtisanoa.
 2. Valitse Irtisano varaus.
 3. Irtisanomisaika on yksi kuukausi eli saunavuoron vuokrasopimuksen päättymispäivä on seuraavan kalenterikuukauden viimeinen päivä. Jos haluat, että sopimuksesi päättyy myöhemmin, kirjaa tämä lisätietoihin.
 4. Valitse Lähetä.

Lue lisää Hekan saunavuoroista

Rekisteröidy asukassivuille

Asukassivuilla voit hoitaa valtaosan asumisen aikaisesta asioinnistasi Hekan kanssa. Asukassivuille voivat rekisteröityä kaikki Hekan asunnossa talonkirjoilla olevat täysi-ikäiset asukkaat heti vuokrasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

Jos asukassivujen käyttäminen ei ole sinulle mahdollista, voit tiedustella vapaita autopaikkoja tai saunavuoroja Hekan asiakaspalvelusta. Autopaikan tai saunavuoron voit irtisanoa kirjallisesti esimerkiksi toimittamalla irtisanomislomakkeen asiakaspalveluumme.