Laajasalon Kruunuvuorenrantaan elo-syyskuun vaihteessa valmistuneen uudiskohteen myötä Hekan vuokra-asuntoja on nyt jo 50 000. 

Kuluvan vuoden aikana uusia Hekan vuokra-asuntoja on valmistunut tai valmistumassa uusille asuinalueille Jätkäsaareen, Kalastamaan, Kruunuvuorenrantaan, Kuninkaantammeen sekä täydennysrakentamisena Roihuvuoreen ja Kulosaareen. Syyskuun lopussa valmistuu Laajasaloon Isosaarentielle 125 uutta asuntoa ja Kulosaareen 39 asunnon täydennysrakentamiskohde Kyösti Kallion tielle. Jätkäsaaren Livornonkadulle valmistuu marraskuussa 72 asuntoa.

Vuonna 2021 Hekalle on valmistumassa uudiskohteet Lassilaan, Etelä-Haagaan, Ala-Malmille, Mellunmäkeen ja Kruunuvuorenrantaan.  

Luonnonläheinen Kruunuvuorenranta hurmasi uuden asukkaan

Hekan 50 000. asunto on 34,5-neliöinen avara yksiö Kruunuvuorenrannassa Haakoninlahdenkadulla. Uudiskohteessa on yhteensä sata asuntoa yksiöistä neljän huoneen koteihin, sekä yksi viiden huoneen asunto. Eniten on yksiöitä ja kolmioita. 

Kruunuvuorenrantaan hiljalleen muuton jäljiltä asettuva Lea Jaanimaa yllättyi kuulleessaan, että juuri hänen uusi kotinsa on Hekan 50 000. asunto.

- Oli todellinen yllätys, kun avasin uuden asuntoni oven ja tepastelin katsomaan asuntoa. Pöydällä minua odotti tupaantuliaiskortti lahjoineen.

Jaanimaa ei tunne Kruunuvuorenrannan aluetta ennestään, mutta uskoo viihtyvänsä siellä.

- Yllätyin positiivisesti alueen luonnosta sekä merenläheisyydestä. On ihanaa päästä tekemään uudesta asunnosta oma koti, joka miellyttää niin silmää kuin mieltä. Naapurustossa on mukavia ihmisiä ja kaunista luontoa, Jaanimaa kertoo ensitunnelmistaan uudessa kodissaan. 

Kruunuvuorenrantaan Haakoninlahdenkadulle valmistui kerralla vieriviereen kaksi Hekan kohdetta. Piipahda esittelyvideon avulla kierroksella Hekan uudiskohteissa Haakoninlahdenkatu 1 ja Haakoninlahdenkatu 3.