Hekan keväällä julkaistavan asukastoiminnan sovelluksen nimi on Heta eli Heka-talo taskussa. Nimiäänestykseen osallistuivat sadat Hekan asukkaat. Jos osallistuminen Heta-sovelluksen kehittämiseen kiinnostaa, niin haemme parhaillaan talotoimikuntia pilotoimaan sovelluksen käyttöä

Yhteensä äänestykseen osallistui noin 160 asukasta. Ääniä kerättiin Hyyryläispäivässä, minkä lisäksi sovelluksen testiryhmän jäsenet osallistuivat äänestykseen. Voittanut nimiehdotus Heta sai selkeästi eniten ääniä viidestä vaihtoehdosta eli 67 ääntä.

Testiryhmän jäsenten mietteitä sovelluksesta ja sen käytöstä voi lukea tuoreesta Hima-artikkelista. Sovelluksen kehittämisestä voi lukea sovelluksen seurantasivulta.

Haussa talotoimikuntia pilotoimaan uutta asukastoiminnan sovellusta

Haemme nyt tarmokkaita talotoimikuntia pilotoimaan ja kommentoimaan mobiilialustan käyttöä ja sisältöjä alkuvuodesta 2023.

Asukastoiminnan mobiilisovellus otetaan käyttöön vaiheittain alkuvuodesta 2023. Ensimmäinen vaihe toteutetaan 20–25 talotoimikunnan kanssa. Talotoimikunnat harjoittelevat sovelluksen käyttöä, suunnittelevat sisältöjä ja julkaisevat ajankohtaisia tiedotteita sekä kyselyjä sovelluksessa. Ensimmäisessä vaiheessa kokemusten keräämisen ja jakamisen lisäksi talotoimikunnat kutsuvat oman kohteen asukkaita ottamaan järjestelmän käyttöönsä.

Talotoimikuntien ilmoittautumisaika päättyy 1.1.2023.

Lue lisää ja ilmoita talotoimikuntasi mukaan.

Asiasanat