Heka on mukana valtakunnallisessa Astetta alemmas -kampanjassa, joka käynnistyi 10.10. ja kestää lämmityskauden loppuun. Kampanjan tavoitteena on, että kaikki suomalaiset tekevät konkreettisia ja nopeavaikutteisia energiansäästötoimia, jotta energiaa riittää kaikille. Lisäksi pyritään hillitsemään asumiskustannusten nousua.

Lisätietoja valtakunnallisesta kampanjasta saat sen verkkosivulta www.astettaalemmas.fi.

Astetta alemmas -kampanja tulee olemaan esillä taloissamme, toimipisteissämme sekä Ekoekspertti-sovelluksessa ja muissa viestintäkanavissamme. Kampanjan aikana jaetaan ajankohtaisia energiansäästövinkkejä. Myös Heka on sitoutunut vähentämään energiankulutusta. Muun muassa laskemme asuntojen tavoitelämpötilaa nykyisestä 21 asteesta 20 asteeseen ja tarkistamme rakennustemme teknisten järjestelmien toimintaa.

Verkkosivuillamme www.hekaoy.fi/astettaalemmas on ajankohtaisia vinkkejä energiansäästöön ja siellä myös seurataan syksyn ja kevään ajan Hekan omia energiansäästötoimia sekä kampanjan tuloksia. 

Näin sinä voit säästää energiaa kotona

  • Lyhennä suihkuaikaa: säästä lämmintä vettä.
  • Älä peitä pattereita ja termostaatteja, se estää niiden toimintaa.
  • Tuuleta nopeasti ristivedolla, älä jätä ikkunoita auki.
  • Tee vikailmoitus, jos huomaat energiaa kuluttavan vian.
  • Sammuta turhat valot ja sähkölaitteet. Vedä turhat pistokkeet irti seinästä.

Kerro kuinka sinä säästät energiaa kotona – parhaat vinkit palkitaan

Onko sinulla mielessä hyvä energiansäästövinkki? Lähetä oma energiansäästövinkkisi ja voit voittaa elokuvalippuja. Palkitsemme kuukausittain kaksi parasta vinkkiä elokuvalippupaketilla (2 lippua/per paketti).  

Lähetä oma energiansäästövinkkisi tästä.

Julkaisemme parhaat vinkit kampanjan verkkosivulla sekä Hekan sosiaalisen median kanavissa.