Hekalla on Jätkäsaaressa kohteita jo yli kymmenen. Viimeisimpänä valmistui uudiskohde Livornonkadulle vuodenvaihteessa. Seuraavat kolme Heka-kohdetta valmistuvat tammi-helmikuun 2021 aikana: 36 asuntoa Lassilaan, seniorikohde Etelä-Haagaan sekä kerros- ja rivitalojen kokonaisuus Ala-Malmille.

Uusi vuosi ja uudet kodit Jätkäsaareen

Jätkäsaaren uudiskohteessa asukkaat pääsevät aloittamaan uuden vuoden uusissa kodeissa heti tammikuun alussa. Asuntoja valmistui 72 kappaletta kahdeksaan kerrokseen Hyväntoivonpuiston kupeeseen osoitteeseen Livornonkatu 7. Asuntojen koot vaihtelevat yksiöstä neliöön, eniten on kaksioita. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke. 


Katso videoesittely Livornonkadun Heka-kohteesta: 

 

Tammikuun lopussa valmistuu Hekalle kaksi uutta kohdetta

Lassilaan saadaan 36 uutta kotia Kaupinmäenpolulle. Kuusikerroksisessa kohteessa asuntoja on yksiöistä kolmioihin ja se sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella noin puolen kilometrin päässä Pohjois-Haagan juna-asemalta. 

Etelä-Haagaan taas rakentuu Hekan seniorikohde, jossa on 50 asuntoa yli 55 vuotta täyttäneille. Osoitteessa Isonnevankuja 1 sijaitsevan nelikerroksisen talon asunnot on suunniteltu ikääntyvien tarpeisiin. Kohde sijaitsee lähellä Huopalahden juna-asemaa sekä vastapäätä Riistavuoden palvelukeskusta.

Ala-Malmin kohde koostuu kerros- ja rivitaloista

Heka uudiskohteeseen Ala-Malmilla päästään muuttamaan helmikuussa. Tullivuorentielle valmistuu neljä Heka-taloa, joissa on yhteensä 67 asuntoa, 55 kerrostaloissa ja 12 rivitaloissa. Asuntojen koot vaihtelevat yksiöistä viiden huoneen ja keittiön kotiin. Rivitaloissa on pelkästään isoja asuntoja. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke tai lasitettu terassi. Ensimmäisen kerroksen asuntoihin on esteetön kulku. Uudiskohde sijaitsee lähellä Ala-Malmin liikuntapuistoja noin kilometrin päässä juna-asemalta. Kohde on savuton, kuten Hekan kaikki uudiskohteet.

Alkuvuonna valmistuvien uudiskohteiden asuntojen hakuaika on päättynyt.

Seuraavat Hekan uudiskohteet valmistuvat loppukesästä

Mellunmäkeen ja Kruunuvuorenrantaan valmistuu yhteensä yli 200 uutta Heka-asuntoa elokuun lopussa. Kohteiden hakuajat eivät ole vielä tiedossa. Hekan asukasvalinnan tekee Helsingin kaupungin asuntopalvelujen Stadin asunnot. Seuraa tietoa uudiskohteista ja hae asuntoa Stadin asuntojen verkkosivuilta.

Tekstiä korjattu 7.1.2021.