Virtaa sähkö- ja hybridiautoille 

Hekan kohteissa on tällä hetkellä yhteensä viitisenkymmentä sähkö- tai hybridiauton lataamiseen tarkoitettua autopaikkaa. Jos sinulla on tarvetta latauspisteelle, ota yhteyttä aluetoimistoosi.

Latauspaikasta ei toistaiseksi peritä erillistä maksua, vaan paikan hinta määräytyy Hekan autopaikkahinnaston mukaisesti. Lataukseen käytetystä sähköstä laskutetaan asukasta kulutuksen perusteella. 

Latauspaikan käyttäjä rekisteröityy Virta-palveluun, ja saa käyttöönsä rfid-tunnisteen. Tunnisteella voi ladata autoa oman paikan lisäksi kaikissa Virta-palveluun kytketyissä latauspisteissä. Virta-palvelu laskuttaa käyttäjää eri latauspaikoissa käytetystä sähköstä.  

Jos sinulla on tai on tulossa tarvetta latauspisteelle, ota yhteyttä Heka-aluetoimistoosi. Selvitämme, onko kohteessasi vapaana latauspistettä tai mahdollisuus uuden latauspisteen asentamiseen. Uusien latauspaikkojen käyttöönoton yhteydessä nykyisiä autopaikkasopimuksia voidaan irtisanoa, jos kyseinen autopaikka tarvitaan sähkö- tai hybridiautolle. Asukkaalle tarjotaan kuitenkin tilalle toinen tavallinen autopaikka.