Osallistu Kotona Hekalla -valokuvakilpailuun, ja voita maistuva palkinto!  

Syksyllä 2020 valmistuvien asuntojen myötä Heka-koteja on jo yli 50 000. Haluamme juhlia tätä Heka-kodeissa asuvien kanssa! Ota siis valokuva, joka kuvastaa Hekalla asumista, ja osallistu valokuvakisaamme.

Kuvan voit ottaa kotona, naapurissa, pihalla tai lähiympäristössä, sisällä tai ulkona, ihmisillä tai ilman. Kuva voi olla aivan tuore tai vaikka jo vuosikymmeniä vanha. Mielellään näkisimme kuvissa erityisesti ihmisiä tilojen, talojen ja maisemien lisäksi. Muistathan kysyä kuvassa esiintyviltä henkilöiltä luvan lähettää kuvan kisaan.

Näin osallistut: 

  • Osallistu Instagramissa lataamalla kuva omalle Instagram-tilillesi. Lisää kuvaan tunniste #kotonahekalla ja tägää @heka_oy. Instagram-tilisi tulee olla julkinen. Jos käyttäjätilisi on yksityinen, lähetä kuva sähköpostilla.
  • Voit osallistua myös lähettämällä kuvasi sähköpostilla osoitteeseen viestinta@hekaoy.fi. Lähetä kilpailukuvasi jpg- tai png-tiedostona (max 10 Mt). Nimeä kuvatiedosto selkeästi, esim. osallistujan nimellä. Kirjoita viestin aihekenttään Kotona Hekalla. Viestissä on oltava kuvan lisäksi seuraavat tiedot: Osallistujan nimi, nimimerkki, jos et halua, että nimesi julkaistaan kuvan yhteydessä sekä osallistujan sähköpostiosoite.
  • Kerrothan osallistumistavasta riippumatta kuvan yhteydessä mistä kuva on otettu ja mitä Hekalla asumiseen liittyvää siitä tulee mieleesi.

Kilpailuun voi osallistua omalla nimellä tai nimimerkillä mutta Hekalla tulee olla tiedossa osallistujan nimi. Kuvia voit lähettää 10.6.–9.8.2020.  

Voittajien valinta ja kilpailun palkinnot

Valitut kilpailukuvat kootaan Hekan verkkosivuille, jossa yleisö voi äänestää suosikkiaan 12.–25.8.2020. Eniten yleisöääniä keränneen kuvan ja kahden Hekan edustajista koostuvan raadin suosikkikuvan lähettäjät palkitaan kukin maistuvalla ruokapalkinnolla.  

Kilpailun voittajakuvat julkistetaan Hekan Instagram-tilillä, verkkosivuilla, Himassa ja mahdollisesti muissakin Hekan viestintäkanavissa.   

Kilpailukuvat 

  • kuvan tulee olla osallistujan itsensä ottama.  
  • kuvaajalla on oltava kuvaan täydet oikeudet.  
  • kilpailuun voi osallistua myös vanhalla kuvalla, useammalla kuvalla tai kuvasarjalla.  
  • kuva ei saa olla aiempi kilpailukuva.  
  • kotirauhan, iän tms. suojan piirissä kuvatuilta henkilöiltä on oltava lupa kuvan julkaisuun. 

Jos kuvan lähettäjä on tai kuvassa esiintyy alle 18-vuotias nuori, osallistujan tulee varmistaa nuoren huoltajalta oikeus osallistua kilpailuun

Kuvien oikeudet 

Kilpailuun voit osallistua itse ottamallasi kuvalla, johon sinulla on täydet oikeudet ja kuvaajan vastuu. Kuvaaja vastaa siitä, että hänellä on oikeus julkaista kuva ja että kuva ei loukkaa Suomen lakeja ja muiden oikeuksia. 

Osallistumalla valokuvakilpailuun luovutat Hekalle oikeuden käyttää kilpailuun ladattua kuvaa tai kuvia kaikessa kilpailuun liittyvässä viestinnässä. Hekalla on oikeus julkaista kuvat ilman erillistä korvausta sosiaalisessa mediassa, verkkosivuilla ja muissa viestintäkanavissaan. Kolmen voittajakuvan käyttöoikeudet Heka lunastaa kilpailun palkinnolla, jonka arvo on 89 euroa/palkinto. Heka voi erillisellä sopimuksella lunastaa käyttöönsä myös muita kilpailuun lähetettyjä kuvia. 

Kilpailutapa 

Kilpailussa on yksi sarja. Kilpailukuvat ladataan Instagramiin tai lähetetään Hekalle sähköpostilla. 

Jos osallistut kilpailuun Instagramissa, on löydyttävä #kotonahekalla-hashtag ja @heka_oy -tägäys. Kuvassa saa käyttää myös useampaa hashtagia. Instagramin kautta osallistuvien kuvien tulee noudattaa Instagram-palvelun käyttöohjeita. Instagramiin ladattuihin kuviin liittyen järjestäjä voi olla tarvittaessa yhteydessä osallistujaan viestillä. 
Äänestäjät ja Hekan raati valitsevat yhteensä kolme voittajaa. Hekan henkilökunta ei voi osallistua kilpailuun tai voittaa palkintoja.

Kilpailun järjestäjä: Helsingin kaupungin asunnot Oy (Heka)

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä ja järjestäjien päätöksiä. Kilpailuun osallistujan on tarvittaessa todistettava henkilöllisyytensä. Kilpailun järjestäjällä on oikeus jättää sopimaton materiaali julkaisematta. Jos järjestäjällä on syytä epäillä vilppiä, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen. Järjestäjät pidättävät oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivulla www.hekaoy.fi/kuvakisa. Järjestäjät eivät ota juridista vastuuta osallistujan mahdollisesti syyllistyessä tekijänoikeuslain rikkomiseen.

Voittajan julkistus 

Voittaja julkistetaan Hekan verkkosivulla ja sosiaalisen median kanavissa. Voittajalle ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti. Instagramissa kuvansa kisaan ilmoittaneille kerrotaan mahdollisesta voitosta Instagram-palvelussa, ja voittajaa pyydetään tuolloin ottamaan yhteyttä Hekaan tiettyyn päivään mennessä. Sähköpostilla kilpailuun osallistuneille ilmoitetaan mahdollisesta voitosta sähköpostitse.