Hekalle valmistuu syksyllä 2018 neljä uudiskohdetta

Loppuvuonna 2018 valmistuu uusia Heka-asuntoja Pukinmäkeen, Jätkäsaareen ja Laajasaloon. Lue lisää uusista taloista ja ota talteen hakuajat!

Syksyllä valmistuu neljä uutta Heka-asuinkohdetta. Marraskuussa valmistuu Pukinmäkeen 77 asunnon kerrostalo ja Jätkäsaareen Hyväntoivonkadulle 101 asunnon kerrostalo. Joulukuussa valmistuu 81 asunnon kerrostalo Laajasaloon ja Jätkäsaareen Välimerenkadulle 98 asunnon puukerrostalo. Kolmannes uudiskohteiden asunnoista varataan vaihtoasunnoiksi jo Hekalla asuville hakijoille. Asuntoja haetaan Stadin asuntojen kautta. Kaikissa uudiskohteissa tupakointi on kielletty sisätiloissa, parvekkeilla ja pihoilla.

 

Isonpellontie 6, Pukinmäki

Arvioitu valmistumisaika: 30.11.2018

Hakuaika: 22.8.–4.9.

Pukinmäen rantapuistoon VantaanIsjoen varteen valmistuu marraskuussa viisikerroksisia taloja, joissa on 77 uutta Heka-asuntoa. Rakennuksia suunniteltaessa on otettu huomioon läheinen luonto: jokaisessa asunnossa on lasitettu parveke, josta avautuu näkymä vehreään luontoon ja Vantaanjoelle. Luonto on muutenkin lähellä, sillä talojen läheisiä ulkoilureittejä pitkin pääsee uimarannoille ja siirtolapuutarhoihin. Ympäröivää maisemaa voi ihailla myös yhteisten ullakkosaunojen terasseilta. Isonpellontieltä kävelee Pukinmäen juna-asemalle noin 15 minuutissa ja Kehä 1:n vilkkaasti liikennöivät bussilinjat ovat lähellä.

 

Hyväntoivonkatu 7, Jätkäsaari (kuvassa)

Arvioitu valmistumisaika: 30.11.2018

Hakuaika: 8.–21.8.

Meri ja palvelut ovat lähellä nopeasti kehittyvässä Jätkäsaaressa, jonne valmistuu marraskuun lopussa 101 asunnon Heka-uudiskohde. Hyväntoivokadun kahdeksankerroksiseen taloon rakentuu asuntoja yksiöistä lähes sataneliöisiin viiden huoneen perheasuntoihin. Kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet ja talossa on kolme yhteissaunaa. Jätkäsaari on osa Helsingin kantakaupunkia, ja alueelta pääseekin liikkumaan ympäri Helsinkiä sujuvasti niin ratikalla, pyörällä kuin kävellenkin. Modernissa Jätkäsaaressa myös jätteiden lajittelu on uudenlaista: talossa on perinteisen jätepisteen sijaan jätteiden putkikeräysjärjestelmä.  

 

Gunillantie 16, Laajasalo

Arvioitu valmistumisaika: 17.12.2018

Hakuaika: 5.–18.9.

Laajasalon Kruunuvuorenrannasta rakennetaan Kalasataman ja Jätkäsataman kaltaista urbaania merenrantakaupunginosaa. Kruunuvuorenrantaan valmistuu joulukuussa 81 asunnon kerrostalo, jossa asuntojen koot vaihtelevat tilavista yksiöistä suuriin 4-5 huoneen perheasuntoihin. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke ja talossa on kaksi saunaosastoa. Talon erikoisuus on valotaideteos ”Kuoltasuoni”, joka valaisee sisäänkäyntejä, seinien reliefipintaisia levyjä ja kattoa. Kauniisti valaistu katto näkyy jo kaukaa taloa lähestyttäessä.  

 

Välimerenkatu 3, Jätkäsaari

Arvioitu valmistumisaika: 28.2.2019

Hakuaika: 24.10.–6.11.

Jätkäsaaren Wood city -kortteliin valmistuu  kaksi näyttävää puukerrostaloa, joissa on 98 Heka-asuntoa. Kahdeksankerroksiset asuintalot ovat valmistuessaan Suomen korkeimmat puukerrostalot. Taloissa on asuntoja kodikkaista yksiöistä 98 neliön tilaviin perheasuntoihin. Kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet. Urbaania tunnelmaa taloon ja kortteliin luovat talojen ensimmäisessä kerroksessa toimivat kivijalkaliikkeet.

Uutista on muokattu 12.9. Päivitetty Välimerenkatu 3:n arvioitu valmistumisaika. 

Uutista on muokattu 17.9. Päivitetty Välimerenkatu 3:n hakuaika.