Heka ratkaisee: Miten tilaan lisäavaimia asuntooni? 

Muuttaessasi Heka-asuntoon saat käyttöösi tietyn määrän avaimia riippuen asunnon koosta. Lisäavaimia on mahdollista tilata tarpeen mukaan. Lisäavain kannattaa tilata, jos tarvitset avaimen pidempiaikaiseen käyttöön esimerkiksi henkilökohtaiselle avustajalle tai kodinhoitajalle.  

Sinun tulee maksaa itse tilaamasi lisäavaimet.

Tilaa lisäavaimet aina kirjallisesti asiakaspalvelusta joko Hekan asukassivujen kautta, sähköpostitse tai käymällä alueesi asiakaspalvelupisteessä. Lisäavaimia ei voi tilata puhelimitse.   

Avaimista saa teettää lisäkappaleita ainoastaan Hekan kautta. Jos teetät uuden avaimen muualla esimerkiksi alkuperäisen hävinneen avaimen tilalle, Heka on oikeutettu tilaamaan sarjoituksen muuttaessasi pois asunnosta, ja tästä koitunut lasku tulee sinulle maksettavaksi.  

Lisäavainten toimitusaika on muutamasta päivästä kahteen viikkoon. Jos avainten saannilla on kiire, voit tehdä pikatilauksen lisämaksua vastaan. Kun avaimet ovat valmiit, saat asiakaspalvelusta ilmoituksen. Aluetoimistosta riippuen saat joko ajanvarauksen asiakaspalveluun avainten noutoa varten tai sinun tulee noutaa avaimet lukkoliikkeestä.  

Poismuuton yhteydessä kaikki asuntoon kuuluvat avaimet pitää palauttaa Hekalle. Palauta avaimet irtisanomisen yhteydessä saamasi ohjeen mukaisesti joko muuttopäivänä tai seuraavana arkipäivänä. Jos et palauta avaimia määräaikaan mennessä, Heka tilaa sarjoituksen, joka sinun tulee maksaa.  

Muista säilyttää avaimia huolellisesti. Jos avain katoaa, vaurioituu tai varastetaan, ilmoita asiasta viipymättä Hekalle. 

Kysymykseen vastasi tiimipäällikkö Margit Hilden Hekan kaakon toimistosta.