Asiointi hoituu helposti Hekan verkkosivuilla

Useimmat asukas- ja sopimusmuutoksiin liittyvät Heka-alueyhtiöille tehtävät ilmoitukset hoituvat nyt kätevästi verkkolomakkeilla. Myös kiireettömän vikailmoituksen jätät helposti verkossa. Verkkolomakkeet löydät Hekan verkkosivujen Asiointi-sivulta. 

Verkkolomakkeen täytät ja lähetät helposti omalla tietokoneella tai kännykällä ajasta ja paikasta riippumatta. Verkkolomake toimitetaan sähköisesti alueyhtiöösi, jossa se käsitellään ja aloitetaan tarvittavat toimet. 

Verkkosivuillamme voit päivittää tietosi talonkirjaan sisään- tai poismuuton yhteydessä sekä ilmoittaa nimenmuutoksesta tai lapsen syntymästä. Voit myös kertoa häiritsevästä tupakoinnista, ilmoittaa asunnon väliaikaisesta luovutuksesta ja hakea lupaa omatoimiremonttiin. Myös palautteen jättäminen Hekalle onnistuu verkkosivujen kautta. 

Jätä kiireetön vikailmoitus sähköisellä vikailmoituslomakkeella

Suuri osa asukkaista onkin jo jättänyt kiireettömän vikailmoituksen sähköisellä vikailmoitulomakkeella. Ilmoitukseen voit liittää myös kuvan asuntosi tai asuintalosi ongelmakohdasta. Jos kerrot vikailmoituksella sähköpostiosoitteesi, saat seurantaraportin korjauksen etenemisestä. Kiireelliset vikailmoitukset tulee jättää toimistoaikana kohteesi vikailmoitusnumeroon ja toimistoajan ulkopuolella alueyhtiösi päivystysnumeroon. 

Lisäämme asioinnin mahdollisuuksia jatkossa ja ilmoitamme uusista asiointilomakkeista verkkosivullamme. 

Vaihtoehtoisesti voit yhä täyttää ja toimittaa sähköpostitse Heka-alueyhtiöllesi pdf-lomakkeen, jotka säilyvät verkkolomakkeiden rinnalla. Asiointi-sivulta löydät myös pdf-lomakkeet sellaiseen asiointiin, joka ei vielä onnistu sähköisesti.