Isyyspakkaus-blogin Tommi Koiviston perhe- ja mökkielämää

Isyyspakkaus-blogin pitäjä Tommi Koivisto on pitänyt aina kirjoittamisesta. Oma siirtolapuutarhamökki on yksi blogin vakioaiheista.

Kirjoittanut Kati Jalagin Kuvat Sami Heiskanen

Tommi Koivisto & viisi tärkeää sanaa:

Tasapaino

Tämä sana liittyy elämään ja perheeseen. On tärkeää, että työ ja vapaa-aika ovat sopivassa tasapainossa. En tee esimerkiksi ylitöitä, normaalin työajan pitää riittää. Perheessä taas tulee olla tasapaino oman ja yhteisen ajan kanssa. On myös tärkeää, että pääsemme tekemään asioita kahdestaan vaimoni kanssa, tällöin lastenhoitajat hoitavat lapsiamme. Kaikkea on hyvä olla elämässä, mutta mitään ei saa olla liikaa.

Luotettavuus

Tämän sanan liitän blogin pitämiseen. Haluan olla lukijoiden näkökulmasta luotettava. Lukijat voivat luottaa siihen, että blogipostauksia ilmestyy tasaisessa tahdissa ja että sisältö on tasalaatuista. Haluan myös rehellisesti kertoa, mitkä blogisisällöt kuuluvat kaupallisen yhteistyön piiriin. Luotettavuus liittyy myös yhteistyökumppaneiden kanssa tehtyyn työhön: teen sen, mistä olemme sopineet.

Ruoka

Ruoka on tärkeässä osassa perheessämme ja blogissani. Perheemme elämä pyörii aika lailla ruokapöydän ympärillä. Haluamme, että lapsemme oppivat arvostamaan ruokaa, hyviä raaka-aineita ja yhteisiä ruokailuhetkiä. Julkaisin aiemmin blogissani usein vaimoni reseptejä: hän kokkasi ja minä otin ruoista kuvat. Nykyisin hän julkaisee kuitenkin reseptit itse Instagramissa, ja kokoan niistä blogiini parhaat palat.

Puutarhamökki

Mökki on tärkeä asia perheellemme. Ostimme Herttoniemen siirtolapuutarhasta noin kaksi vuotta sitten 35-neliöisen mökin, jossa käymme usein vapaa-ajalla. Mökin remontointi on vielä kesken, kesällä kävin tekemässä remonttihommia usein töiden jälkeen ja viikonloppuisin, nyt syksyllä hieman harvemmin. Mökin kasvihuoneen kasveja käymme kastelemassa pari kertaa viikossa. Lapsillemme mökin oma piha on ihanteellinen leikkipaikka.

Vintage

Tämä sana liittyy sisustamiseen. Pyrimme ostamaan mahdollisimman vähän uusia huonekaluja ja esineitä. Yhdistelemme kodin ja mökin sisustuksessa rohkeasti uudempaa ja vanhempaa vintagea, design-klassikoita, antiikkia ja muita käytettyjä esineitä. Esimerkiksi kotimme keittiön laatikoston olemme ostaneet antiikkiliikkeestä, allaskaapin teetimme puusepällä ja keittiön kaapit kuuluivat vanhaan keittiöömme.


Tommi Koivisto

  • Aloitti kirjoittamaan Isyyspakkaus-blogia helmikuussa 2012. Blogin verkko-osoite: http://isyyspakkaus.com.
  • Blogin aiheet vaihtelevat ajan myötä. Tällä hetkellä kirjoitukset käsittelevät muun muassa perhe-elämää, kotia, siirtolapuutarhamökkeilyä, mökin remontointia, ruokaa, kulttuuria ja matkailua.
  • Päiväsaikaan töissä Roviolla pelituottajana.
  • Blogin pitäminen on puoliksi työ ja puoliksi harrastus.

Hima 3/2018.