Juhlatunnelmia Vallilasta: Hekan Sammatintie 7:n asukkaat viettivät yhdessä talonsa 60-vuotispäivää

Juhlasta oli ollut suunnitelmia jo toukokuussa, mutta korona-aikana pihajuhlien ja muiden tapahtumien toteutus on ollut viimeiseen asti kovin epävarmaa. Sammatintie 7:n talotoimikunta sai tämän hyväntuulisen talon 60-vuotisjuhlan kuitenkin järjestettyä lauantaina 21.8.2021.

Aamupäivällä ollut ukkosmyrsky hankaloitti pihakatoksen pystyttämistä ja muita järjestelyjä, mutta iltapäivällä juhlien aikaan aurinko helotti jo täydellä teholla. Iso piha-alue mahdollisti turvavälien pitämisen. 

Juhlijoita kokoontunut talon pihalle pihakalusteiden ja aurinkovarjojen keskelle.
Sammatintie 7:ssä on yhteensä 224 asuntoa.

- Talotoimikunta kutsui minutkin mukaan ja oli tosi mukava tavata asukkaita iloisissa merkeissä ja jutella niitä näitä, kertoo kohteen isännöitsijä Piia Uljas.

Live-bändi Jori Otsa & Mah’Orkka esitti venäläisin perinnesoittimin kaikenikäisille sopivaa musiikkia ja loi tosi hyvää fiilistä hauskalla esityksellään. 

Kuusi naista kahdessa rivissä puun alla.
Juhlan järjestelytoimikunta (ylhäältä vasemmalla Minna Pettersson, Heidi Linsen, Ulla Vento, alhaalta vasemmalla Tuula Pärnänen ja oikealla Ritva Pihamaa) ja keskellä isännöitsijä Piia Uljas. Kuvasta puuttuu talotoimikunnan puheenjohtaja Birgitta Mansikka-Aho. 

Tämän juhlan rahoitus hoidettiin asukastoiminnan määrärahoilla ilman erillistä budjettia. 

- Asukkaat katsoivat tällaisen kaikille tarkoitetun juhlan olevan hyvä tapa käyttää koronankin takia käyttämättä jääneitä ja seuraavalle vuodelle siirtyneitä määrärahoja kaikkien asukkaiden hyväksi, Piia mainitsee.

Kaksi naista vierekkäin, taustalla muita juhlissa olevia ihmisiä.
Entiset naapurit Ritva Pihamaa ja Hekan kiinteistöhuollosta Päivi Helkesalo.


 

Lue asukastoiminnan määrärahojen käytöstä