Ehdota Vuoden asukasta 2022!

Ehdokasasettelu Hekan vuoden asukkaaksi 2022 päättyi 14.8. Kiitos kaikille ehdotuksen lähettäneille!

Palkittavaa asukasta ehdottaneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan viisi Finnkinon leffalippupakettia (sis. 2 lippua / paketti). Leffalippupakettien voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Päätöksen Vuoden asukkaan valinnasta ehdotettujen asukkaiden joukosta tekevät vuokralaisneuvottelukunta ja Heka yhdessä. Vuoden asukas 2022 julkaistaan vuokralaisneuvottelukunnan järjestämässä Hyyryläispäivässä 1.10.2022. Vuoden asukas palkitaan ravintolalahjakortilla.


Tutustu aiempiin Vuoden asukkaisiin

Hekan Vuoden asukas valitaan nyt kuudetta kertaa. 

Viime vuonna palkinto matkasi Pihlajistoon Timo Kolehmaiselle, joka tunnetaan naapurustossaan aktiivisena talkoolaisena ja muiden yhteisten tapahtumien järjestäjänä, koko talon sydämenä. 

Vuoden asukas 2020 Pia Villgrén auttaa paitsi naapureitaan myös koko Herttoniemenrantaa. Hän on esimerkiksi perustanut kaupunginosayhdistyksen, joka järjestää erilaisia tapahtumia ja toimintaa alueen asukkaille.

Pihlajamäkeläiselle Jenna Niskaselle avuliaisuus on elämäntapa. Naapureille laitetaan ruokaa, käytännön asioissa autetaan ja koteja siivotaan, koska niin on aina tehty. Niskanen palkittiin Vuoden asukkaana vuonna 2019. 


Keijo Mähönen palkittiin Vuoden asukkaana vuonna 2018: “Keke työntää käsin pyörätuolilla kulkevia kauppaan, apteekkiin, asioille, lähiöasemalle ja kirkkoon. Käy kantamassa huonekaluja, naulaamassa naulat, vie koiria, auttaa lapsia, korjaa pyöriä ynnä muuta.”

Kaikkien aikojen ensimmäisenä Hekan Vuoden asukkaana palkittiin vuonna 2017 Aino Sivonen Käpylästä.