Lue korona-ajan käytännöistä Hekalla.

Yhteiset tilat 

Joudumme valitettavasti sulkemaan lenkkisaunat sekä taloissamme sijaitsevat kuntoilutilat tiistaista 28.12.2021 alkaen toistaiseksi. Asukkaiden omat saunavuorot sen sijaan jatkuvat toistaiseksi.

Kerhohuoneet, pesutuvat ja muut yhteiset tilat pysyvät käytössä toistaiseksi. Kerhohuoneissa ja muissa yhteisissä tiloissa on noudatettava kulloinkin voimassa olevia määräyksiä muun muassa kokoontumisrajoituksista, turvaväleistä ja hygieniasta. Talotoimikunnat voivat halutessaan rajoittaa kerhotilojen käyttöä.   

Talkoissa ja muissa kokoontumisessa on noudatettava kulloinkin voimassa olevia sisä- ja ulkotiloja koskevia kokoontumisrajoituksia sekä turvaväli- ja hygieniaohjeita. 

Muista huolellinen käsi- ja yskimishygienia, kun liikut talon yhteisissä tiloissa. Vältä usein kosketeltaviin pintoihin (kuten kahvoihin, kaiteisiin tai hissin nappeihin) koskemista likaisilla tai paljailla käsillä. Käytä hissiä vain yksin tai oman seurueen kanssa, ja noudata hississäkin kulloinkin voimassa olevia turvavälisuosituksia. 

Korjaukset ja remontit 

Jos asunnossasi on tarpeen tehdä korjaustöitä ja siellä on koronavirukseen sairastunut, altistunut tai karanteenissa oleva henkilö, kerrothan siitä vikailmoituksen yhteydessä.  

Huoltohenkilökuntamme on aina yhteydessä asukkaaseen ennen käyntiä asunnossa. Jos olet jättänyt vikailmoituksen, jonka hoitaminen vaatii asunnossa käyntiä, vastaathan tuntemattomasta numerosta tulevaan huoltohenkilökunnan puheluun.

Henkilökuntamme käyttää toistaiseksi asunnoissa korjaus- ja tarkastuskäyntien ajan hengityssuojaimia ja suojakäsineitä.  

Teemme asunnoissa myös kiireettömiä korjaustöitä, kuten keittiöremontteja. Tiedotamme korjausten aikatauluista ja käytännöistä korjattavien asuntojen asukkaille.  

Jos asukkaalla on koronatartunta tai hän on altistunut tai karanteenissa, siirrämme huolto- tai korjaustyön myöhemmäksi. 

Asiakaspalvelu 

Asiakaspalvelupisteissämme voi käydä vain sellaisissa tilanteissa, joissa käynti toimistollamme on välttämätön asian hoitamiseksi.  

Huomioithan ystävällisesti nämä käytännöt, kun asioit meillä: 

  • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä asiakaspalvelutiloissamme. 
  • Huolehdithan käsihygieniasta asioidessasi asiakaspalvelussamme. Asiakaspalvelumme tiloissa on käsidesiä asiakkaidemme käyttöön. 
  • Vältämme toistaiseksi kättelyä ja muuta fyysistä kontaktia asiakkaidemme kanssa. 
  • Henkilökuntamme käyttää kertakäyttöhansikkaita avaimia käsitellessään. 

Seuraa viestintäkanaviamme 

Seuraamme koronatilanteen kehittymistä tarkasti ja Hekalla ryhdytään tarvittaessa lisätoimiin viruksen leviämisen estämiseksi tai puretaan rajoituksia tilanteen sen salliessa. Noudatamme koronaa koskevassa päätöksenteossa Helsingin kaupungin linjauksia. 

Kun rajoituksiin tulee muutoksia, kerromme niistä verkkosivuillamme ja muissa viestintäkanavissamme. Myös talojemme rappuihin tuodaan tarvittaessa tiedotteita. 

Asiasanat