Talopesuloiden ja pyykinkuivaustilojen sekä pihalla olevien pyykkinarujen käyttö on suositeltavaa, koska se vähentää asuntojen kosteusrasitusta ja kosteusvaurioriskejä. Tutustu laitteiden ja tilojen käyttöohjeisiin ja noudata niitä. 

Ilta- ja viikonloppuvuorot ovat yleensä suosituimpia. Kannattaakin käyttää mahdollisuuksien mukaan arkipäivien aamu- ja päivävuoroja. Ethän tee turhia varauksia. Käyttämätön varattu vuoro siirtyy muiden käytettäväksi talokohtaisten sääntöjen mukaisesti. 

Nouda pyykkisi pois heti sen kuivuttua, jotta kuivatustilat vapautuvat seuraavalle käyttäjälle. Jätäthän pesulatilat ja laitteet siisteiksi seuraavaa käyttäjää varten. Lemmikkieläinten vieminen talopesulaan on kielletty. 

Mattojen pesu tavanomaisessa talopesulassa on kielletty, ellei toisin ole ilmoitettu. Useissa kohteissa on erityisiä mattopesuloita, joiden laitteet on mitoitettu kestämään mattojen pesua. Mattopesuloiden käytöstä ja pyykkivuoron varaamisesta saat lisätietoa oman alueesi asiakaspalvelusta.

Oman talon tai taloryhmän (vuokranmääritysyksikön) pesulan käyttö on maksutonta.

Pesulavuoron varaaminen

Näillä Hekan kaakon alueen kohteilla on käytössä pesulavuoron sähköinen ajanvaraus: Alakiventie 5, Alakiventie 8, Hallainvuorentie 1, Kukkaniityntie 25, Lallukankuja 1, Mamsellimyllynkatu 25, Myllypurontie 22, Porttitie 9, Ryynimyllynkatu 2, Virtarannankatu 3-5, Vuokkinimenkatu 11, Yläkiventie 2, Yläkiventie 4, Yläkiventie 5 ja Yläkiventie 8. Vuoron voi varata alla olevan linkin kautta.