Voit irtisanoa asunnon vuokrasopimuksen alla olevan linkin kautta. Sinut ohjataan tunnistautumaan vahvasti verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla.

 

 

Jos asunnon vuokrasopimuksella on useampi allekirjoittaja ja haluat, että koko asunnon vuokrasopimus päättyy, jokaisen allekirjoittajan tulee tehdä irtisanominen itse. 
Jos irtisanot koko asuntoa, kaikki siihen liittyvät muut sopimukset (esimerkiksi autopaikka tai saunavuoro) päättyvät myös. Jos irtisanot koko asunnon, kaikki asunnon asukkaat saavat poismuuttopäivän.

Jos irtisanot vuokrasopimusta vain omalta osaltasi ja haluat sen lisäksi irtisanoa toisenkin sopimuksen (esimerkiksi autopaikan tai saunavuoron), teethän sen erikseen Hekan asukassivujen kautta tai alla olevan linkin kautta.

 

Jos irtisanot vuokrasopimuksen vain omalta osaltasi, ilmoitathan muut mahdolliset poismuuttavat asukkaat erikseen Hekan asukassivuilla (Palvelupyynnöt - Ilmoita poismuutosta).

 

Voit toimittaa irtisanomisilmoituksen Hekalle myös esimerkiksi sähköpostiviestillä. Lähetä tällöin sähköpostiviesti aluetoimistosi asiakaspalveluun. Kerrothan sähköpostiviestissäsi seuraavat asiat, jotta irtisanomisen käsittely sujuu mutkattomasti: 

  • Otsikoi sähköposti selkeästi, mainitsethan jo otsikossa ”Irtisanominen”.
  • Kerro, että olet irtisanomassa asunnon vuokrasopimuksen. 
  • Kerro osoitteesi.
  • Kerro sopimuksen päättymispäivä.
  • Kerro nimesi ja yhteystietosi. 
  • Huolehdi, että saat aluetoimistosta kuittauksen siitä, että irtisanomisilmoituksesi on vastaanotettu.