Uusituilla verkkosivuillamme on runsaasti helppolukuista ja hyödyllistä asiaa muun muassa asumisesta ja kodinhoidosta. Sivuston ilme on raikas ja selkeä. 

Tietoa kiinteistöistä ja asunnoista

Kiinteistöt-osiossa voit tutustua kiinteistöihimme ja asuntojemme ominaisuuksiin. Voit selata Hekan kohteita muun muassa kaupunginosan, huoneiden määrän, rakennusvuoden, neliövuokran ja neliömäärän perusteella. 

Vikailmoituksen jättäminen onnistuu sähköisesti vikailmoituslomakkeella, jonka löydät etusivun asiointilinkeistä sekä jokaisen kiinteistön omalta sivulta.

Asunnon hakemiseen ja asunnon vaihtamiseen saat ohjeita Asunnon hakeminen -otsikon alta. Asunnonvaihdosta haaveileva voi entiseen tapaan etsiä asunnonvaihtokumppania Asunnonvaihtopörssistä

Ohjeita asumiseen ja kodinhoitoon

Asukkaalle-osiosta löydät kattavan tietopaketin asumisesta ja kodinhoidosta. Kerromme muun muassa kodin jäte- ja vesiasioista, asumisturvallisuudesta ja asunnon hoitamisesta. Ohjeistamme myös asukas- ja sopimusmuutoksiin liittyvissä tilanteissa. 

Paljon kotiin ja asumiseen liittyvää hyödyllistä tietoa voit lukea myös asukaslehti Himan artikkeleista, joita on julkaistu verkkosivujemme Hima-osiossa. Jatkossa voit lukea verkkosivuiltamme osan Himan artikkeleista jo ennen paperilehden ilmestymistä. 

Kehitämme sähköistä asiointiamme 

Asiointi-osioon on koottu kaikki asukas- ja sopimusmuutoksissa tarvittavat lomakkeemme. Toistaiseksi kokonaan sähköisesti voi tilata isännöitsijälausunnon ja ilmoittaa häiritsevästä tupakoinnista. Kasvatamme sähköisen asioinnin osuutta lähiaikoina. 

Hekan alueyhtiöiden ajankohtaiset asiat löydät alueyhtiökohtaisilta uutispalstoilta. Julkaisemme sivuillamme myös koko Heka-konsernia koskevat uutisemme. Löydät sivuiltamme myös perustietoa Hekasta. Yhteystietojamme voit selata eri hakukriteerien kuten alueyhtiön, kiinteistön nimen tai osoitteen ja henkilön tehtävien perusteella.

Risuja, ruusuja, kehitysehdotuksia? Jätä toki palautetta!

Jatkamme verkkosivujemme kehittämistä ja täydennämme sivujen sisältöä varsinaisen uudistuksen jälkeenkin. Sivuston käytettävyyttä parannetaan ja ulkoasua viilataan. Julkaisemme myös lisää alun perin Himan paperilehdissä ilmestyneitä juttuja.  

Voit antaa palautetta ja kehitysideoita uusista verkkosivuistamme. Kehitämme sivuja saamamme palautteen perusteella. Vastaa palautekyselyymme!