Vaihdetaan kolmio kaksioon/yksiöön Kannelmäen alueella

Vuokra / kk
846/kk
Koko
74m²
Huoneita
3h+k
Kerros
4
Lisätty: 11 kuukautta sitten

Talon tiedot

Asuntojen määrä
98
Rakennuksien määrä
2
Rakennusvuosi
1965
Kaapelitelevisio
Lasitetut parvekkeet
Veden laskutus kulutuksen mukaan
Esteetön sisäänkäynti
Hissi
Kerhohuone
Lasten leikkipaikka pihalla
Talopesula
Talosauna

Ilmoittajan kuvaus asunnosta

Tarjoamme vaihtoon todella valoisaa ja hyväpohjaista neljännessä kerroksessa sijaitsevaa 3h + k + p (lasitettu). Eteisestä pääsee suoraan keittiöön, joka on erotettavissa liukuovella olohuoneesta. Keittiöön mahtuu pieni ruokapöytä ja keittiöstä on pääsy myös parkekkeelle. Keittiössä on kaasuliesi, mikä mahdollistaa ruuan nopean valmistuksen ja lämpötilan nopean säädön. Olohuone ja makuuhuoneet ovat isoja. Makuuhuoneiden välissä on erilliset WC, suihkutila ja isohko vaatehuone. WC:hen pääsee eteisen puolelta. Suihkutilaan pääsee WC:stä ja toisesta makuuhuoneesta. Vaatehuoneeseen pääse kummastakin makuuhuoneesta. Lasitettu parveke on isohko ja suojaisa. Asunto sijaitsee erittäin rauhallisessa rappukäytävässä ja naapurit ovat todella ystävällisiä. Talossa on hissi. Taloyhtiön saunatilat ovat hyvät. Vuokra/kk on 1.1.2022 alkaen 846 euroa. Kaasu ja laajakaista kuuluvat vuokraan. Talo on peruskorjattu hiljattain eikä sinne ole tulossa mitään isoa remonttia.

Asunnon kaikki lattiat ja olohuoneen seinät on remontoitu 10/2022. Asuntoon asennettiin vinyylilankkulattia (vaalean harmaa) ja seinät maalattiin valkoiseksi.

Lähellä sijaisevat Myllypuron ostoskeskus (300 metriä). Myllypuron metroasemalta (600 metriä) on yhden pysäkin väli Itäkeskuksen kauppakeskukseen. Hyvät liikenneyhteydet julkisilla kulkuvälineillä metron lisäksi, sillä metroaseman lähellä sijaitsee bussipysäkit (esim. linjoille 92 ja 506). Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee n. 18 km päässä Myllypurosta ja sinne pääsee suoraan busilla nro 561. Erinomaiset liikuntamahdollisuudet luonnossa ja lähellä sijaitsevat mm. Liikuntamylly Myllypuro, Myllypuron liikuntapuisto ja Arena Center Myllypuro sekä Itäkeskuksen uimahalli. Myllypuron kirjasto sijaitsee Myllypuron ostoskeskuksessa. Metropolian ammattikorkeakoulun Myllypuron kampus on 400 metrin päässä.

Asunto halutaan vaihtaa liian isona nykyiseen hiljattain muuttuneeseen elämäntilanteeseen nähden. Etsitään kaksiota tai isohkoa yksiötä Kannelmäestä tai lähialueelta (mm. Malminkartano). Pyynnöstä toimitamme kuvia asunnosta. Tarjoa rohkeasti vaihtoa, sillä otamme kaikki tarjoukset huomioon.

Ilmoittajan toiveet vaihtoasunnolle

Vuokra
350 € – 600 €
Asunnon koko
35 m² – 60 m²
Kerros
2 – 5
Huoneita
1 – 2

Keittiön tyyppi

Keittiö
Keittokomero
Avokeittiö
Kaapelitelevisio
Lasitetut parvekkeet
Parveke
Veden laskutus kulutuksen mukaan
Esteetön sisäänkäynti
Hissi
Talopesula
Talosauna

Kaupunginosat, joista ilmoittaja etsii vaihtoasuntoa

Kannelmäki
Malminkartano