Vaihdetaan kaunis ja erittäin valoisa kolmio neliöön

Vuokra / kk
1 050/kk
Koko
67m²
Huoneita
3h+ak+p
Kerros
4
Lisätty: 9 kuukautta sitten

Talon tiedot

Asuntojen määrä
27
Rakennusvuosi
2017
Lasitetut parvekkeet
Parveke
Vuokraan sisältyvä laajakaistaliittymä
Esteetön sisäänkäynti
Hissi
Kerhohuone
Lasten leikkipaikka pihalla
Talopesula
Talosauna

Ilmoittajan kuvaus asunnosta

Ihana asuntomme käy perheenlisäyksen myötä pieneksi ja tarve olisi yhdelle huoneelle lisää. Etsitään siis vaihtoasuntoa neliöstä. Myös 3-4 tai erikoisemmat pohjaratkaisut kiinnostavat.

Asuntomme on 67m2 kolmio. Asunnossa on avokeittiö, olkkari, pienempi ja isompi makuuhuone sekä vaatehuone isomman makuuhuoneen yhteydessä. Kylpyhuone on iso. Asunnossa on mielestäni hyvin kaappitilaa. Parveke on lasitettu ja lisäksi on lasittamaton osa esim. viljelylaatikoille. Lisäsäilytystilaksi on hyvänkokoinen irtaimistovarasto 1. kerroksessa.

Asunto on kulma-asunto, valoisa ja parvekkeelta on ihanat näköalat itään ja etelään Mustikkamaalle ja Korkeasaareen. Alueella on kaikki palvelut lähellä.

Vuokra on 1050e. Vesimaksu 15e/hlö/kk. (Vedestä saa palautusta, jos kulutus on pienempää) Talo on valmistunut loppuvuodesta 2017 ja se on rauhallinen, savuton ja naapurit tosi mukavia. Olemme viihtyneet tässä erittäin hyvin!

Meillä ei ole edessä pakkomuutto, joten voidaan hyvin odotella rauhassa sopivan asunnon löytymistä. Toivoisimme, että vaihtoasunto olisi valoisa ja siinä olisi parveke/asuntopiha. Kalasatamassa ensisijainen toiveemme on Kapteeni Sundmanin kadun pienemmät neliöt. Lähialueista kiinnostaa Arabianranta ja siellä etenkin Kaanaanpiha 4. Myös kolmoisvaihto sopii meille. Lisätietoja ja kuvia saa viestillä!

Ilmoittajan toiveet vaihtoasunnolle

Vuokra
Asunnon koko
75 m² – 105 m²
Kerros
Huoneita
4

Keittiön tyyppi

Keittiö
Keittokomero
Avokeittiö
Parveke
Talosauna

Kaupunginosat, joista ilmoittaja etsii vaihtoasuntoa

Arabianranta
Kalasatama
Kulosaari
Kumpula
Lauttasaari
Toukola
Vallila