Valoisa läpitalon kolmio pukinmäessä

Vuokra / kk
898/kk
Koko
75m²
Huoneita
3h+k
Kerros
3
Lisätty: yksi kuukausi sitten

Talon tiedot

Rakennuksien määrä
6
Rakennusvuosi
1967
Kaapelitelevisio
Lasitetut parvekkeet
Veden laskutus kulutuksen mukaan
Esteetön sisäänkäynti
Hissi
Kerhohuone
Lasten leikkipaikka pihalla
Talopesula
Talosauna

Kiinteistöön tehdyt peruskorjaukset

1993-1994 keittiöt
1994 julkisivut
1994 parvekkeet
1994 vesikatto
1996-1997 kylpyhuoneet
1998-1999 matot ja komerot
2007 lukitus
2014 linjasaneeraus

Ilmoittajan kuvaus asunnosta

Hei! Meillä pukinmäessä 3h+k+lasitettu parveke vailla uutta vuokralaista.
Kolmiomme pukinmäessä todella hyvien liikenneyhteyksien varrella, sekä palveluiden äärellä ja on ihanan valoisa ja avara isoine ikkunoineen. Asunnossamme ei ole yhtäkään hukkaneliötä, vaan neliöt on käytetty todella tehokkaasti asukasta ajatellen.
Läpitalon kolmiomme on 3/3krs ja naapurit ihan unelmanaapureita. Asunnossa on kauniit laminaattilattiat sekä v.2017 valmistuneessa remontissa kylpyhuoneesta tehtiin hieman modernimpi, kun sinne asennettiin tummat, sinne erittäin hyvin sopivat laatat seiniin. Kylpyhuoneessa on isolle pesukoneelle oma paikkansa. Keittiöön asennettiin myös samanlaista tummaa laatoitusta, mikä mielestäni teki keittiön todella upeaksi. Keittiö on todella iso, ja jos omistaa astianpesukoneen, on sillekin oma paikkansa keittiössä. Meillä tällä hetkellä keittiössä todella iso ruokapöytä, mutta silti tilaa liikkua, on todella paljon. Kaappitilaa löytyy paljon niin keittiöstä, kuin myös eteisestä sekä makuuhuoneista.

Asunnossamme on siis 2 makuuhuonetta, joista toinen on hiukan isompi "aikuisten makkari" sielläkin isojen ikkunoiden myötä valoa riittää ja kaappitilaa on 5 ison kaapin verran. Pienemmässä makkarissa tilaa on hiukan vähemmän, mutta meillä se on ollut loistava ja tarpeeksi iso lastenhuone.
Isosta olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, joka on aivan ihana varsinkin keväisin ja kesäisin, kun aurinko paistaa.
Vuokra tässä ihanassa kolmiossa on 898,00/kk sisältäen autopaikan aivan rapun edessä sekä saunavuoron meidän upeassa rempatussa isossa saunassa! Vesi laskutetaan erikseen.

En millään haluaisi muuttaa tästä asunnosta pois, mutta en tähän pysty myöskään jäämään muuttuvien olosuhteiden vuoksi.

Vaihtoasuntoa etsin samalta alueelta pukinmäestä, taikka sitten ylä-malmilta pojan koulun vuoksi. Muuttoa muualle voin kyllä harkita, jos vaihtoasunto on oikea unelma. :)

Etsin siis kolmiota(tai jopa neliötä), jossa olisi lasitettu parveke (kissojen takia) sekä oma sauna todella isoa plussaa!! ++

Kuvia tänne pystyin ikävä kyllä lisäämään vain 3 jostain syystä, mutta lisää kuvia annan ilomielin,kun otat rohkeasti vain yhteyttä! :)

Ystävällisin terveisin
Jenni Pentikäinen
jenni.pentikainen92@gmail.com

Ilmoittajan toiveet vaihtoasunnolle

Vuokra
1100 €
Asunnon koko
65 m² – 100 m²
Kerros
Huoneita
3 – 4

Keittiön tyyppi

Keittiö
Keittokomero
Avokeittiö
Asuntokohtainen sauna
Lasitetut parvekkeet
Mukavuuslattialämmitys

Kaupunginosat, joista ilmoittaja etsii vaihtoasuntoa

Pukinmäki
Ylä-Malmi