Vaihdetaan kolmiosta pienempään

Vuokra / kk
921/kk
Koko
73m²
Huoneita
3h+k+p
Kerros
1
Lisätty: yksi kuukausi sitten

Talon tiedot

Asuntojen määrä
60
Rakennuksien määrä
1
Rakennusvuosi
1979
Asuntopiha
Parveke
Esteetön sisäänkäynti
Hissi
Kerhohuone
Lasten leikkipaikka pihalla
Mattopesula / matonpesukone
Talopesula
Talosauna

Kiinteistöön tehdyt peruskorjaukset

2000

Ilmoittajan kuvaus asunnosta

Halutaan vaihtaa isosta kolmiosta pienempään asuntoon.

Asunto on ihanalla alueella Katajanokalla missä loistavat ulkoilumahdollisuudet, meri 5min päässä ja rannassa on kesällä mahdollisuus pulahtaa uimaan mattolaiturilta. Taloyhtiö on todella rauhallinen ja naapurit mukavia. Viereisessä rapussa on loistava pyykkitupa, ja oman rapun ylimmässä kerroksessa on sauna ja kiva kattoterassi. Alueella asuu paljon lapsiperheitä ja alueella on päiväkoti ja ala-aste (2 min kävelymatkan päässä). Alepa ja K-market lähellä ja keskustan palvelujen äärelle pääsee ratikalla n. 7 minuutissa.

Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, avara iso olohuone ja iso keittiö. Myös oma parveke/piha maantasolla löytyy. Se on hieman isompi kun taloyhtiön muut parvekkeet. Toisessa makuuhuoneessa on myös ranskalainen parveke. Asunnossa on tiskikone joka on vanha, mutta tekee hyvin tehtävänsä. Ei seinänaapureita, joten hiljaista on. Yleisesti siisti peruskämppä. Ei vesimaksua.

Toimii kivasti myös kämppisasuntona!

Ilmoittajan toiveet vaihtoasunnolle

Etsin vaihtokämppää kantakaupungista ja lähialueilta. Tässä kriteerit etsimälleni asunnolle: - vuokra max 650e/kk (tässä vähän joustovaraa) - 25-40m2 (asunto voi olla toki isompikin, kunhan vuokra alle tuon 650e) - Parveke/piha olisi kiva, mutta ei pakollinen. -Erityisesti kiinnostaa Puu-Vallila ja Puu-Käpylä! Monivaihto onnistuu myös!
Vuokra
650 €
Asunnon koko
25 m² – 40 m²
Kerros
Huoneita
1 – 2

Keittiön tyyppi

Kaupunginosat, joista ilmoittaja etsii vaihtoasuntoa

Alppiharju
Alppila
Hermanni
Kalasatama
Kallio
Kamppi
Katajanokka
Linjat
Siltasaari
Sörnäinen
Taka-Töölö
Torkkelinmäki
Vallila