Vallilasta YLIN 8.KRS ikkunat kolmeen suuntaan päätyasunto 2h+kk/k+p esim. peruskorjattuun (mm Etelä-Haaga, Haaga, Konala, Pitäjänmäki ) tai saunalliseen mm Länsi-Pakilasta/Paloheinästä

Vuokra / kk
594/kk
Koko
46m²
Huoneita
2h+kk+p
Kerros
8
Lisätty: yksi kuukausi sitten

Talon tiedot

Asuntojen määrä
224
Rakennuksien määrä
2
Rakennusvuosi
1961
Parveke
Vuokraan sisältyvä laajakaistaliittymä
Esteetön sisäänkäynti
Hissi
Kerhohuone
Lasten leikkipaikka pihalla
Talopesula
Talosauna

Kiinteistöön tehdyt peruskorjaukset

2001

Ilmoittajan kuvaus asunnosta

HARVOIN TARJOLLA 2h+kk+p 46,5 m2 olohuone ja makuuhuone ja erillinen keittokomero ja päätyparveke Vallilassa YLIN 8.krs eli IKKUNAT KOLMEEN SUUNTAAN. Vuokra 1.1.2021 alkaen 594 e/kk. Vesi sisältyy vuokraan. Netti sisältyy vuokraan, 0,98 eurolla saat lisänopeutta nettiliittymään. Ihanat PARIOVET johtavat olohuoneesta makuuhuoneeseen. Vaatekaappeja löytyy 2 isoa makuuhuoneesta kattoon asti, samoin eteisestä 3 isoa kattoon asti (erittäin syvät yläkaapit).

REMONTIT, KUNNOSTUKSET
Putket on tähän taloon vaihdettu 2001, kylpyhuone on laatoitettu (lattia+seinät) ja kph katto puuta, talo on rakennettu 1961. Hissi on uusittu kesällä 2019 eli nopeasti kulkee 8.krs eli ylimpään. Saunat ja pesutupa pohjakerroksessa. Kylpyhuoneeseen mahtuu oma pyykinpesukone. Asunto on muutama vuosi sitten remontoitu, lattiat on uusittu muutama vuosi sitten joka huoneessa ja huoneet maalattu. Asentaja laittoi keittiöön ostamani 45 cm levyisen astianpesukoneen 8/2020, samoin hella/liesi on uutena vaihdettu asuntoon 8/2020. Jääkaappi pakastin on siisti ja iso kaappi: molemmille ovat ovensa.

IKKUNOIDEN SUUNNAT (KOLMEEN SUUNTAAN)
Makuuhuoneesta näköala kauniita kattoja (kaakkoon eli itä-etelä) eli aamupäivästä on ihana aurinko ja muutenkin kivat kattonäkymät ja Kalasataman tornitalotkin näkyvät Paavalin kirkon tornin lisäksi. Päätyparveke (ovessa lasi-ikkuna) (avomallia eli ei lasitettu) ja olohuoneen pikkuikkuna ovat Pasilan suuntaan (lounaaseen eli etelä-länsi), avoparvekkeelle paistaa aurinko kesäisin yhden kahden aikaan iltapäivällä aina iltaan asti. Olohuoneen ja keittiön ikkunat ovat Vallilanlaaksoon siirtolapuutarhan suuntaan (luoteeseen eli länsi-pohjoinen) ja osittain näkyy myös Arabiaan ja Kumpulaan. Myös kylpyhuoneessa on pieni ikkuna. Erittäin valoisa huoneisto.

KULKUYHTEYDET ERINOMAISET
Paavalin kirkon / Vallilan varikko pysäkillä (noin 300 metriä) pysähtyvät raitiovaunut 8, 6, lähes kaikki Lahden tien bussit (mm 70, 71, 73, 74, 75, 77) pysähtyvät myös Paavalin kirkon pysäkillä. Kävelymatkan päässä (noin 600 metriä) Mäkelankadun 1, 7 raitiovaunujen pysäkit ja Tuusulan tien bussien pysäkit (mm 51, 66, 67, 611, 623, jne). Metroasemalle Sörnäisiin kävelymatka tai muutama pysäkinväli. Pasilaan juna-asemalle noin km kävely tai muutama pysäkki ratikalla.

ULKOILU JA LIIKUNTAMAHDOLLISUUDET
Kumpulan maauimala ja Mäkelänrinteen uimahalli kävelymatkan päässä. Erinomaiset lenkkimaastot. Vallilanlaakso, Vallilan siirtolapuutarha ja Kumpulan yliopistollinen puutarha vieressä. Arabianrantaa kävelee Vanhankaupunginkoskelle ja Lammassaareen ja Kuusiluotoon ja jopa Viikin pellolle.

KAUPAT (PARI KAUPPAKESKUSTA N.KM PÄÄSSÄ JA PARI LÄHIKAUPPAA KORTTELISSA)
Samoin lähellä sekä K-kauppa että Alepa, Arabian kauppakeskus kävelymatkan päässä (siellä mm S-Market, Lidl, Tokmanni, K-Supermarket, jne), samoin Pasilan Tripla (Prisma, sekä iso määrä liikkeitä että ravintoloita).

Huom. Asuntotarkastus tehty 19.5.2021. HUOM. 30.6.2021 tuli vuosi täyteen, eli on lupa vaihtaa, jos samantasoinen vaihtokumppani löytyy peruskorjatuista kohteista.

TOIVEENI
Länsi kiinnostaa, vihreyttä ja luontoa arvostan. Sekä savuttomuutta arvostan. Toiveissa ainakin laatoitettu kylpyhuone ja lasitettu parveke (ei niin tärkeä, mutta toive ). Pienet saunalliset kaksiot kiinnostavat, mikäli vuokra on alle 799e/kk. Etsin asuntoa Länsi-Hekan alueelta ystävien ja lähisukulaisten sekä aiemman asuinympäristön takia. Esim. Haagasta Ohjaajantie 13, Pitäjänmäestä Takomotie 27, Konalan Hilapellontie 2, Malminkartanon rauhalliset laitamat esim. peruskorjattu Toiskantie 2, Länsi-Pakila / Paloheinä Nuotiokuja 4 (saunallinen kaksio tuosta tai vastaavista kohteista) kiinnostavat. Mieluiten alempi krs /hissi. Muualtakin alueelta saa tarjota, jos savuton/rauhallinen!

(ps Olen asunut useassa kaupunginosassa, mm Munkkivuoressa 20 v, Pitäjänmäki 2 v, Latokartano/Viikki noin 1,5v, joten saunallisia Viikistä voi tarjota hyvällä pohjalla. Myös Katajanokalla olen asunut nuorempana ja sieltä saa tarjota, sekä peruskorjattuja asuntoja hyviä pohjalla Länsi-Helsingistä, jossa asuin noin 20 vuotta. Tosin tämä Hekan asunnoissa asuminen alkoi vasta 2018.). HUOM. yksiöitä alle 40 m2 EI kannata tarjota, enkä kolmiota saa yksin. Haen kaksiota!

YHTEYDENOTTO joko suoralla viestillä tai sähköpostitse ylin8.krs@gmail.com

Ilmoittajan toiveet vaihtoasunnolle

Haen kaksi huonetta (olohuone ja makuuhuone erikseen), keittiö tai keittokomero, laatoitettu kylpyhuone (joko asunnossa tai taloyhtiössä sauna) ja toivottavasti lasitettu parveke (ei tärkein). Länsi-Hekan alue on hakemani esim. Pitäjänmäki Takomontie 27, Konala Hilapellontie 2 , Malminkartanon Toiskantie 2, Haagan Ohjaajantie 11-13 tai saunallista esim. Nuotikuja 4 Paloheinä/Länsi-Pakila ja peruskorjatut kohteet kiinnostavat. Muistakin Länsi-Helsingin kohteista voi laittaa tarjousta. Peruskorjattua ja siistiä kaksiota joko laminaattilattioilla tai kunnostetuilla lattioilla voi tarjota Länsi-Helsingistä. Minimineliöt 40 - maksimineliöt 59 m2 + parveke. Maksimivuokra 799 eur/kk. Arvostan hyviä liikenneyhteyksiä, hyviä ruokakauppoja lähellä, sekä rauhallista taloyhtiötä ja savuttomuutta. Huom. Asuntotarkastus on suoritettu 19.5.2021. Asunnonvaihtolupa 30.6.2021 alkaen. pps Jos kävisi siten, että löytyisi hyvin pieni kaksio, jossa on sauna, eikä ole hillitön vuokra (ehdoton vuokrarajani saunallisesta max 799 eur), niin sitäkin voi tarjota. Tuo olisi tietysti unelma, että kaksiossa olisi sauna, sen osalta saunalliset kiinnostavat vaihdossa myös. Huomioithan myös, ehdoton ylärajani on 799 e/kk eli sen kalliimpia asuntoja ei kannata tarjota. Yksiöstä en ole kiinnostunut, jollei sinulla ole haluamaani kaksiota kolmoisvaihtoon.
Vuokra
400 € – 799 €
Asunnon koko
40 m² – 59 m²
Kerros
1 – 4
Huoneita
2

Keittiön tyyppi

Keittiö
Keittokomero
Avokeittiö
Asuntokohtainen sauna
Parveke
Talosauna

Kaupunginosat, joista ilmoittaja etsii vaihtoasuntoa

Etelä-Haaga
Haaga
Hakuninmaa
Herttoniemen Satama
Herttoniemenranta
Herttoniemi
Itä-Pakila
Kaarela
Kannelmäki
Käpylä
Katajanokka
Konala
Kulosaari
Kumpula
Kuninkaantammi
Länsi-Herttoniemi
Latokartano
Lauttasaari
Malminkartano
Maunula
Maununneva
Maununneva / Kaarela
Munkkiniemi
Pacius
Pakila
Paloheinä
Pitäjänmäki
Pohjois-Haaga