Edullinen kaksio lasitetulla maaparvekkeella, kts. Kolmoisvaihtoehdokkaat mm. senioriasunto!

Vuokra / kk
569/kk
Koko
47m²
Huoneita
2h+kk
Kerros
1
Lisätty: yksi kuukausi sitten

Talon tiedot

Asuntojen määrä
56
Rakennuksien määrä
1
Rakennusvuosi
2001

Ilmoittajan kuvaus asunnosta

Näppäräpohjainen, lähes täysin esteetön kaksio lasitetulla terassipihalla, vesi kuuluu vuokraan. Rappu on hiljainen ja talo rauhallinen. Pesutupa viereisessä rapussa, kellari ihan vieressä. Hyvin säilytystilaa asunnossa, kph tilava ja sinne mahtuu pesutorni. Viikin Prismaan kävelymatka, lähellä myös K-market ja 2 Alepaa.

Erittäin hyvät yhteydet joka suuntaan, raidejokeri valmistuu ihan viereen ja talon edestä kulkee palvelulinjan bussi arkisin tunnin välein. Lyhyt matka Vantaanjoen mahtaviin maisemiin tai vaikkapa Viikin pelloille ulkoilemaan. Kolmois- ja neloisvaihdot on ok.

Kolmoisvaihtoon huippupaikalla Munkkiniemi SENIORIASUNTO yli 60v https://www.hekaoy.fi/asunnonvaihtoporssi/ilmoitukset/31754

Kolmoisvaihtoon 25m2 276e/kk yksiö Maunulasta, kysy lisätiedot.

Kolmoisvaihtoon tarjolla edullinen kaksio Mellunmäestä 45m2, 542e/kk. Yhteystiedot minulta.

Kolmoisvaihtoon kaksio Munkkiniemestä https://www.hekaoy.fi/asunnonvaihtoporssi/ilmoitukset/23864

Tarjoa rohkeasti vaikka neliöt tai vuokra ei ihan täsmää mun toiveisiin. Kunhan alue on toivottu (Maunula/Patola mieluiten) niin voin joustaa noissa jonkin verran. HUOM. Vaihto syyskuun lopussa.

Ilmoittajan toiveet vaihtoasunnolle

Etsinnässä kompakti pikkukaksio (tai iso yksiö ALKOVILLA), ei hukkaneliöitä, vain mainitut alueet ja vain 1.-2. krs. Parveke toivottava. HUOM. Asunnossa ei saa olla koneellista ilmanvaihtoa. Ei haittaa muovimatot eikä vähän kuluneet asunnotkaan. Mieluiten palaisin takaisin vanhaan Maunulaan, myös Ogeli/Patola, vanha Haaga, vanha Käpylä tai Siilitie 1. Kantakaupungin asunnoissa vuokrassa voi vähän joustaa eikä tarvitse olla parveketta. Älä tarjoa muualta kuin toivotuilta alueilta, ellet ehdota kolmoisvaihtoa tms.
Vuokra
650 €
Asunnon koko
38 m² – 50 m²
Kerros
1 – 2
Huoneita
1 – 2

Keittiön tyyppi

Keittiö
Keittokomero
Avokeittiö

Kaupunginosat, joista ilmoittaja etsii vaihtoasuntoa

Etelä-Haaga
Herttoniemi
Käpylä
Länsi-Herttoniemi
Maunula
Munkkiniemi
Oulunkylä
Pacius
Pohjois-Haaga
Ruskeasuo
Taka-Töölö
Toukola