Vaihto yksiöstä isompaan Käpylässä tai lähialueilla

Vuokra / kk
520/kk
Koko
38m²
Huoneita
1h+k
Kerros
1
Lisätty: 3 viikkoa sitten

Talon tiedot

Asuntojen määrä
73
Rakennuksien määrä
2
Rakennusvuosi
1921
Asuntopiha
Kaapelitelevisio
Mukavuuslattialämmitys
Vuokraan sisältyvä laajakaistaliittymä
Kerhohuone
Mattopesula / matonpesukone
Talopesula
Talosauna

Kiinteistöön tehdyt peruskorjaukset

2008

Ilmoittajan kuvaus asunnosta

Haluan vaihtaa elämäntilanteen muuttuessa Käpylän alueella (tai läheisyydessä) yksiöstä isompaan, toiveena 2(-3) h noin 55 neliötä, keittiö, oma piha tai parveke. Tärkeintä olisi saada yksi huone lisää eli huonepohjana mieluiten kaksio.

Tässä Puu-Käpylän kodissa isot remontit on tehty (peruskorjaus, ulkoseinien maalaus, kattoremontti), asunnossa on oma sisäänkäynti ja pihapalsta, jossa voi viettää kesäpäivää. Neliöitä on 38, asunnossa yksiöksi isohko keittiö ja huone (ei kuitenkaan avokeittiö, vaan ns. perinteinen hellahuone + huone), kylpyhuoneeseen mahtuu 40 cm syvä pesukone. Lautalattiat, kuusiruutuiset ikkunat kahteen suuntaan puistomaisin näkymin. Pientä kulumaa toki on, esim. puulattiassa joitakin naarmuja ja seinät voi maalata, sillä ne on viimeksi maalattu Hekan toimesta ennen muuttoani 7 vuotta sitten. Asunto on mieluisa ja rauhallinen, piha ja alue ihana, mutta neliöt eivät enää riitä. Vaihdolla ei kuitenkaan ole kovin kiire.

Huom! Kuvan talo on mallitalo Puu-Käpylästä, ei kyseinen vaihtokoti. :)

Ilmoittajan toiveet vaihtoasunnolle

Toiveena on joko suurehko kaksio tai pieni kolmio omalla pihalla tai parvekkeella. Aluetoiveina mielellään Käpylä ja lähialueet, mutta myös muut alueet voivat kiinnostaa, jos asunto muuten sopiva, kannattaa siis tarjota. Alueen lähiluonto ja hyvät ulkoilumahdollisuudet ovat myös tärkeitä kriteereitä. Kolmoisvaihtoja voi myös ehdottaa. Toivon, että asunnossa olisi suuret remontit tehty niin sisällä kuin ulkonakin. Alueen rauhallisuus, hyvä fiilis ja mukavat ihmiset plussaa, Käpylässä kun niitä on. :)
Vuokra
900 €
Asunnon koko
45 m² – 70 m²
Kerros
Huoneita
2 – 3

Keittiön tyyppi

Keittiö
Asuntopiha
Kaapelitelevisio
Lasitetut parvekkeet
Parveke
Vuokraan sisältyvä laajakaistaliittymä
Talopesula
Talosauna

Kaupunginosat, joista ilmoittaja etsii vaihtoasuntoa

Arabianranta
Hermanni
Herttoniemenranta
Käpylä
Kumpula
Latokartano
Lauttasaari
Munkkiniemi
Oulunkylä
Pikku Huopalahti
Toukola
Vallila
Viikinmäki