Tilavasta yksiöstä parvekkeelliseen/pihalliseen kaksioon

Vuokra / kk
538/kk
Koko
36m²
Huoneita
1h+k
Kerros
5
Lisätty: 10 kuukautta sitten

Talon tiedot

Asuntojen määrä
102
Rakennuksien määrä
1
Rakennusvuosi
1975
Vuokraan sisältyvä laajakaistaliittymä
Esteetön sisäänkäynti
Hissi
Kerhohuone
Lasten leikkipaikka pihalla
Sähkö sisältyy vuokraan
Talopesula
Talosauna

Kiinteistöön tehdyt peruskorjaukset

2003

Ilmoittajan kuvaus asunnosta

Etsin hieman isompaa asuntoa, mielellään parvekkeella/pihalla. Erityisesti puutalot (Käpylä, Vallila, Kumpula) ja Mäkelänkadun Käärmetalo kiinnostaisi, asuin aiemmin Vallilan puutaloissa ja hieman ikävä alueelle! Olen avoin myös muille alueille, kunhan yhteydet Vallilaan ovat hyvät - mieluiten kävelymatka.

Minulla on tarjolla vaihtoon Itä-Pasilassa (aivan Vallilan reunalla) 5.kerroksen tilava yksiö. Asunnossa on vaatehuone, paikka kapealle pesukoneelle sekä keittössä astianpesukoneen paikka. Asunnossa ei ole parveketta.

Asunnon ikkunoista on ihanat ilmavat maisemat Kumpulan suuntaan, Vallilan laakson puistoalueelle Mäkelänkadun yli. Vaikka Pasila on aika betoninen, niin tämä sijainti on vehreä ja maisemat kivat. Talon lähistöllä on myös paljon upeaa katutaidetta osana Pasila Street Art Districtiä.

Talo on rauhallinen, alimmassa kerroksessa on päiväkoti ja pihalla leikkii paljon lapsia. Sijainti on loistava kulkuyhteyksien kannalta, Mäkelänkatu on aivan vieressä ja siitä menee paljon busseja ja raitovaunut. Talolta on lyhyt kävelymatka myös Mäkelänrinteen uimahallille ja puistoon, ei tarvitse mennä edes ajotien yli vaan voi kävellä ylikulkusillalta. Tripla ja Pasilan juna-asema on myös lähellä.

Ilmoittajan toiveet vaihtoasunnolle

Pihallinen tai parvekkeellinen asunto olisi hyvä, mieluiten lasitettu parveke. Vihreät maisemat ikkunoista tai jos kerrostalo niin kiinnostaisi huoneisto ylimmistä kerroksista.
Vuokra
400 € – 760 €
Asunnon koko
39 m² – 90 m²
Kerros
Huoneita
1 – 3

Keittiön tyyppi

Kaupunginosat, joista ilmoittaja etsii vaihtoasuntoa

Alppila
Hermanni
Itä-Pasila
Kalasatama
Kallio
Kamppi
Käpylä
Kumpula
Länsi-Pasila
Linjat
Sofianlehto
Sörnäinen
Torkkelinmäki
Toukola
Vallila