Viiden Heka-alueyhtiön toimipiste muuttaa ajalla 11. - 16.8.

Osa Hekan talojen isännöintiä ja huoltoa hoitavista alueyhtiöistä muuttaa toisiin toimitiloihin elokuussa. Sen vuoksi ajalla 11.-16.8.2017 Heka-Pihlajiston, Heka-Vallilan, Heka-Maunulan, Heka-Jakomäen ja Heka-Suutarilan toimistojen aukioloissa on muutaman päivän mittaisia katkoksia. Syksyn aikana myös osa alueyhtiöiden asiakaspalvelunumeroista muuttuu. Tarkastathan tarkemmat tiedot alueyhtiöiden omilta sivuilta:

 

Muutot liittyvät Hekassa tehtäviin hallinnollisiin uudelleenjärjestelyihin. 21 Hekan alueyhtiötä fuusioidaan vuodenvaihteessa 2017 – 2018 viiteen, jonka vuoksi toimistojakin on jatkossa viisi. Ennen nyt tehtäviä muuttoja toimistoja oli seitsemän.

Asukkaiden asioinnin kannalta muutokset ovat pääosin pieniä, sillä moni uusi toimipiste sijaitsee varsin lähellä nykyisiä toimistoja. Heka-Jakomäen, Heka-Suutarilan ja Heka-Pihlajiston alueiden asukkaiden asiointipaikka on elokuun puolivälistä lähtien Malmin kauppatie 18, sama paikka jossa nykyisellään sijaitsee Heka-Malmin ja Heka-Maunulan toimisto. Heka-Maunulan alueen palvelut siirtyvät Lassilassa sijaitsevaan Heka-alueyhtiötoimistoon osoitteeseen Sentnerikuja 2. Heka-Vallilan alueen palvelut ovat jatkossa Hekan eteläisten alueyhtiöiden nykyisessä toimistossa Pasilanraitio 5:ssä.