Tietoa tulorajoista, järjestyssäännöistä ja paloturvallisuudesta asukaslehti Himan talvinumerossa

Asunnonvaihtajien ja uusien asukkaiden tulorajoista, päivitetyistä järjestyssäännöistä ja ensi vuoden vuokrista saa kunnon tietopaketin marras-joulukuun vaihteessa ilmestyneestä asukaslehti Himasta. Myös muun muassa tupakkalaista tai vedensäästökilpailusta kiinnostuneille on omat juttunsa.

Joulusaunavinkkejä voi lukea Hekan siivoustyönjohtajan haastattelusta ja Suomen satavuotisjuhlaan valmistautua vaikka leipomalla hunajakakkua yli satavuotiasta ohjeesta. Entä tiesitkö, että pyykin- ja astianpesukoneetkin tarvitsevat pesua ja että siitä huolehtimalla voi jopa säästää rahaa? Perheen leikkimielisimmät voivat koota lehden takakannesta piparkakkutalon helsinkiläisittäin eli piparkakkulippakioskin.

Pääkirjoituksessa ja muutamissa muissakin lehden jutuissa käsitellään myös yhtä tämän vuodenajan riskeistä, pimeyteen valoa tuovien valojen ja kynttilöiden paloturvallisuutta. Joulukuu on tulipalojen määrässä mitaten vuoden vaarallisin kuukausi.

Lehdessä on myös Lämpölehti-liite, joka on tuotettu yhdessä Helenin kanssa. Hekakin rohkaisee asukkaitaan tekemään Lämpölupauksen, sillä lämpölupaamalla voi vaikuttaa sekä ympäristön hyvinvointiin että vuokrakustannuksiin.

Lehden loppuun on jäänyt pieni ikävä virhe. Heka-Kantakaupungin,- Kumpulan, -Laajasalon, -Siilitien ja –Roihuvuoren toimistojen osoitetiedot ovat tuoreiden muuttojen jäljiltä päivittämättä. Heka-Kantakaupungin ja –Kumpulan oikea osoite on Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki. Heka-Laajasalon, -Siilitien ja –Roihuvuoren oikea osoite on Hitsaajankatu 20, Opus 3, 5. krs, 00810 Helsinki.

Lue uusimman Himan sähköinen versio täältä ja Lämpölehti täältä. Paperiset lehdet on jaettu asukkaille itsenäisyyspäivään mennessä.