Himassa tavataan Hekan Vuoden asukas, kokataan kaasulla ja valmistaudutaan joulusiivoukseen

Hekan kaikkien aikojen ensimmäiseksi Vuoden asukkaaksi valittu Aino Sivonen huolehtii naapureistaan ja asuintalostaan – ja pitää naapurinsa Johanna Viitalan pullassa ja sämpylöissä. Lue lisää Ainosta Himan sivuilta ja katso videolta, mitä Vuoden asukasta ehdottanut Johanna kertoo Ainosta.

Tuhansissa Hekan asunnoissa kokataan kaasuliedellä. Tiesitkö, että Hekan kaasuliesissä on vuoden 2017 alusta saakka käytetty Suomessa tehtyä, ympäristöystävällistä biokaasua? Lue Himasta kaasuliesien turvallisuudesta ja huoltamisesta.

Joulusiivous herättää tunteita: siivotako koko koti lattiasta kattoon vai pärjäisikö kevyemmällä käsittelyllä? Oletpa sitten himosiivoaja tai suurpiirteisempi putsari, lue Himasta puhtausalan opettajan Margit Myllykosken niksit lattianpesuun. Etätyö ja muu kotoa käsin työskentely on vuosi vuodelta suositumpaa. Himassa kerrotaan, miten kotona voi työskennellä mahdollisimman ergonomisesti ja tehokkaasti.

Himassa selvitetään, miten Kampissa Lapinlahdenkadulla sijaitseva Hekan yli satavuotias talovanhus jakselee. Himassa vinkataan Instagram-tilistä, joka kannattaa ottaa seurantaan, jos haluat katsella kuvia kauniista pääkaupungistamme. Hekalla RAU-valvojana työskentelevä Sami Issakainen viihtyy kameransa kanssa erityisesti Vuosaaressa ja bongaa kuviinsa varsinkin luontoa ja arkkitehtuuria.

Talvi on television ystävän kulta-aikaa, ja moni järjestää suurten tv-tapahtumien ympärille yhteisiä illanviettoja. Seuraatpa sitten Linnan juhlia, olympialaisia tai ihan vain tavallista lauantai-illan viihdettä, poimi Sohvaperunoista tutun Teemu Tannerin vinkit tarjoiluun, pukeutumiseen ja oheisohjelmaan.

Lue Himasta Hekan toimitusjohtajan Jaana Närön ja Vuokralaisneuvottelukunnan puheenjohtajan Markku Saarisen mietteitä vuokralaisdemokratiasäännön muutoksesta. Himassa on myös asiaa vuodenvaihteessa tapahtuvista Heka-alueyhtiöiden fuusioista ja tulevista vuokrankorotuksista.

Hima jaetaan kaikkiin Hekan asuntoihin näinä päivinä. Voit lukea lehteä myös verkossa.